stiri rock

Membrii Anathema Vincent şi Danny Cavanagh vor oferi fanilor şi un spectacol unplugged, la ARTMANIA Festival 2007

Membrii Anathema Vincent şi Danny Cavanagh vor oferi fanilor şi un spectacol unplugged, la ARTMANIA Festival 2007

Britanicii de la Anathema Vincent si Danny Cavanagh împreuna cu invitatul lor special Duncan Patterson vor oferi fanilor din România un spectacol acustic cu adevarat exceptional, la Cetatea Cisnadioara de lânga Sibiu.

"Pe lânga concertul Anathema de vineri, 15 iunie, în cadrul ARTMANIA Festival 2007 va avea loc si un spectacol acustic cu adevarat exceptional, duminica, 17 iunie, în Cetatea Cisnadioara de lânga Sibiu", a declarat, miercuri, în cadrul conferintei de presa ARTMANIA Festival 2007, directorul executiv al festivalului, Codruta Vulcu.

Spectacolul acustic va avea loc duminica, 17 iunie, de la ora 20.30 si va fi sustinut de Vincent Cavanagh - voce, chitara, Daniel Cavanagh – chitara, voce, clape si  fostul membru si compozitor Anathema, Duncan Patterson.

"Locatia este cu adevarat speciala, iar acest spectacol este unul exclusiv. Cetatea Cisnadioara, aflata la 8 kilometri de Sibiu, se potriveste foarte bine cu stilul melancolic al celor de la Anathema", a mai spus directorul executiv al ARTMANIA Festival 2007.

Fundatia ARTMANIA va pune în vânzare doar 100 de bilete, la pretul de 65 de lei. Pentru a intra în posesia biletelor, fanii trebuie sa faca o rezevare, prin e-mail, la adresa press@artmaniafestival.ro.

De asemenea, tot în cadrul conferintei de presa de miercuri, organizatorii au anuntat închiderea line up-ului ARTMANIA Festival 2007, prin anuntarea trupei After Forever.

After Forever este o formatie din Olanda, care si-a început activitatea în anul 1995. În anul 1997 a fost cooptata solista Floor Jansen, a carei voce fascinanta a marcat definitiv directia muzicala a trupei. Cu cinci albume la activ, After Forever vor urca pe scena de la Sibiu, la ARTMANIA Festival 2007 pentru a oferi un spectacol pe care publicul român nu îl va uita prea curând.

Programul ARTMANIA Festival 2007

Ziua de vineri, 15 iunie, îi va avea ca invitati pe Altar, Celelale Cuvinte, Haggard, iar capul de afis al zilei vor fi britanicii de la Anathema.

Sâmbata, 16 iunie, va fi o zi încarcata de evenimente: pe scena de la Sibiu vor urca Cargo, cu un recital special pentru ARTMANIA Festival 2007, Tarot, The Gathering, My Dying Bride si mult asteptatul cap de afis de la ARTMANIA Festival 2007, Within Temptation.

În ultima zi a festivalului, va predomina rock-ului românesc, dar nu numai. Duminica 17 iunie vor evolua, la Sibiu, Luna Amara, Vita de Vie, After Forever si legenda rockului românesc, Iris.

Bilete pentru ARTMANIA FESTIVAL 2007

Biletele pentru ARTMANIA Festival 2007 vor costa 55 de lei pentru ziua de vineri, 15 iunie, 75 de lei pentru sâmbata, 16 iunie, 15 lei pentru duminica, 17 iunie si 120 de lei pentru întreg festivalul.

Biletele se gasesc în reteaua magazinelor Diverta din întreaga tara, pe www.bilet.ro si în magazinul Muzica din Bucuresti



MAI MULTE DESPRE General
Posted by Admin, at 00:00 |  May 17, 2007  | 5 Comentarii  | 5016 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Membrii Anathema Vincent şi Danny Cavanagh vor oferi fanilor şi un spectacol unplugged, la ARTMANIA Festival 2007

  • Iar Altar, n-a fost si anul trecut? si mai ales in seara cu Anathema... frumoooos n-am ce zice. Poate vrem sa vedem si alte trupe romanesti. Observ o lipsa totala de imaginatie a organizatorilor referitor la trupele romanesti. Si sunt atat de multe si bune, care chiar s-ar potrivi pe felie cu Anathema. Aaa, si Luna Amara iar, astia au abonament la Artamania sau cum? Pacat, cu riscul de a ma repeta: sunt atat de multe trupe BUNE in tara asta care chiar au ceva de zis pe scenele metal din Romania. Mai bine cantau doar trupele de afara la Artamania. Rock si Roll.

    1. Posted by Eu | 17 Mai 2007 13:28
  • Eu, ai dreptate. DIn pacate organizatorii vor sa vanda bilete si trupele romanesti nu aduc oamani in viziunea lor.. in afara de cele pe care le stii deja. la anul vom avea aceleasi trupe .ro pt ca e f safe.
    nu le caut scuza, dar stiu ca asa este, nu pot spune ce si cum.

    2. Posted by un baiat cu nume ascuns | 17 Mai 2007 13:29
  • Sorry de postul dublu, s-a refresh-at aiurea pagina de IE.

    3. Posted by Eu | 17 Mai 2007 13:30
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri