stiri rock

Membrii formației TROOPER vorbesc despre cel mai nou videoclip, 'Corupția ucide!'

Membrii formației TROOPER vorbesc despre  cel mai nou videoclip, 'Corupția ucide!'
Pe 29 septembrie 2016, Trooper a lansat videoclipul piesei Corupția ucide! După o săptămână de la lansare, videoclipul a fost vizionat de peste 16.000 de ori. Vorbind despre această piesă și motivele care au stat la baza apariției sale, Coiotu spune: „Coruptia ucide! a reușit să ajungă la oameni. Sunt extrem de fericit să văd că reacțiile sunt pozitive. Am vrut să citesc multe păreri și comentarii, pentru că piesa asta înseamnă mult pentru mine. Consider că am lansat un manifest și eram direct interesat să știu că lumea rezonează. Ultimul an a fost unul oribil pentru România. Simt că ne tot adâncim tot mai mult în mizeria făcută de politicieni... și parcă nu mai are nimeni forța să se ridice și să riposteze. Vreau ca mesajul nostru să deschidă cât mai mulți ochi și să trezească dorința reală de schimbare! Le mulțumesc tuturor celor care au urmărit videoclipul nostru și tuturor celor care urmează să îl vizioneze!
   
În contextul actual, în care politicienii manevrează fără nicio teamă frâiele acestei țări în interes personal, se impune ca toți oamenii, indiferent de mediul din care provin și pregătirea profesională și intelectuală pe care le au, să înțeleagă că este vorba despre viitorul lor și al copiilor lor și să nu mai permit acestor cancere să prolifereze. Vorbind despre felul în care s-a conturat și compus această piesă, Oscar concluzionează: „Părerea mea personală este că acest rău generalizat nu mai poate fi înlăturat cu vorba bună sau prin exercițiul democratic al votului. Totuși, ca artist nu pot să instig la violență, însă îmi doresc ca toți să conștientizăm că răul pe care-l trăim și-l tolerăm ni se întâmplă și din vina noastră și că trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a-l diminua. Nu mai dați șpagă, nu tolerați minciuna, hoția, luați atitudine de fiecare dată când vă sunt încălcate drepturile!
 
   

Piesa Corupția ucide! face parte de pe noul album Trooper, În ziua a opta. Concertul de lansare a noului album va avea loc pe 05.11.2016, la club Quantic și va fi continuat de un turneu national de promovare care se va întinde până la jumătatea anului viitor.

Sursa: PR Kompas Events


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by H., at 16:24 |  October 07, 2016  | 0 Comentarii  | 2448 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Membrii formației TROOPER vorbesc despre cel mai nou videoclip, 'Corupția ucide!'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri