stiri rock

Metalfan versiunea 3.0

Metalfan versiunea 3.0
Bine ne-am regasit intr-un format nou de site!

Dupa vreo doi ani si jumatate de cand am rostit prima data cuvintele "sa schimbam site-ul", iata ca se si intampla. Ne-a luat cam mult, e drept, dar stiti cum se intampla: sunt o groaza de idei care trebuie selectate si dezbatute (deh, democratia nu e la fel de eficienta ca dictatura); breasla programatorilor free-lancer-i inca mai are de lucrat la capitolul seriozitate; plus defectiunile tehnice, care apar intotdeauna exact cand n-ai nevoie de ele.

Bineinteles ca e o versiune beta, pe care va rugam s-o testati in fel si chip si sa ne spuneti unde apar probleme. Are si cateva lucruri noi pentru useri:
 - va puteti loga la site cu userul/parola de pe forum, daca sunteti deja inregistrati; doar daca va logati puteti comenta articolele;
- puteti da note la toate albumele prezentate pe site, dupa data lansarii lor, fie ca au sau nu recenzie; in felul asta contribuiti la realizarea topurilor lunare/anuale, pe care le veti putea consulta intr-o sectiune separata;
- sunteti invitati sa raspundeti la chestionarele saptaminale;
 - alte citeva trucuri menite sa faca navigarea mai usoara, pe vare le veti descoperi singuri.

Este un format de care suntem multumiti, dar pe care intentionam sa il dezvoltam in continuare, mai ales in ceea ce priveste interactivitatea, adica participarea voastra la dezvoltarea siteului. Speram sa nu mai treaca atit de mult timp pina la urmatorul upgrade.

La sfarsit, ca de obicei, multumirile: lui Liviu de la Netvibes pentru ca a preluat proiectul si l-a dus rapid la bun sfarsit, lui Admin pentru design si voua pentru ca ati avut rabdare cu noi.
Posted by Metalfan, at 09:19 |  November 24, 2009  | 10 Comentarii  | 2156 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Metalfan versiunea 3.0

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri