stiri rock

Modificari legate de concertele DECAPITATED in Romania

Modificari legate de concertele DECAPITATED in Romania
 Mighty Owl Productions a emis urmatorul comunicat:

Dupa cum probabil stiti, concertul Decapitated la Bucuresti ar fi trebui sa aiba loc in clubul Wings din Bucuresti. Din pacate fostul management al clubului a dat dovada de o incompetenta greu de imaginat.
 
Clubul Wings este condus in acest moment de o noua echipa care nu a avut de unde sa afle de existenta concertului din 17 septembrie pentru simplul fapt ca fostul management 'a uitat' sa mentioneze de eveniment. Da, aceasta a fost explicatia data la telefon. 'Am uitat. Am si eu probleme si am uitat.' O asemenea dovada de incompetenta profesionala este greu de imaginat in conditiile in care evenimentul era stabilit de peste o luna.
 
Actuala conducere a clublui a incercat tot posibilul sa rezolve situatia insa problemele lasate in urma de fosta conducere au facut acest lucru imposibil. Apreciem enorm acest efort si mentionam ca noul management nu are nicio vina.
 
Multumita unei colaborari excelente cu managementul Decapitated precum si ajutorul oferit de clubul Fabrica, am reusit sa salvam concertele cu o mica modificare. Concertele se vor desfasura dupa urmatorul program:
 
Mighty Owl Festival: Decapitated, Kistvaen, Spectral, Apa Sambetii + guests - 18 septembrie, Club Fabrica
Decapitated, Spiritual Ravishment, Malpraxis - 19 septembrie, Euforia Music Hall, Cluj-Napoca
 
Am dorit salvarea acestor evenimente pentru ca stim ca sunt foarte multi fani interesati. Speram ca aceste modificari nu vor crea neplaceri.
 
Vestea buna e ca Decapitated vor ajunge cu o zi mai devreme in Bucuresti si vor putea petrece impreuna cu fanii.
 
Biletele cumparate pana in acest moment raman valabile. Ele se pot gasi la pretul de 50 Ron (avans) si 60 Ron (la intrare).
 
Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua BILETOO.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1. In tara biletele se pot gasi in reteaua Flanco si la magazinele Adevarul.
 
Alte confirmari precum si detalii vor urma in urmatoarele zile. 
 
Sursa: Mighty Owl Productions


MAI MULTE DESPRE Decapitated, Kistvaen, Malpraxis, Spectral, Spiritual Ravishment
Posted by H., at 09:51 |  August 25, 2011  | 0 Comentarii  | 3555 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Modificari legate de concertele DECAPITATED in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri