stiri rock

MONARCHY: albumul 'Feeding the Beast' gratis la concertele din Alba Iulia si Cluj Napoca

MONARCHY: albumul 'Feeding the Beast' gratis la concertele din Alba Iulia si Cluj Napoca
Primii 15 platitori de bilete la concertele de la Alba Iulia si Cluj Napoca vor primi gratis albumul Feeding the Beast.

Monarchy incepe maine turneul de promovare al materialului de debut, Feeding the Beast. Primele orase de pe harta Romaniei sunt Alba Iulia pe 28 septembrie si Cluj Napoca pe 29 septembrie, in spatiile R.Y.M.A respectiv Irish Music & Pub. In deschiderea celor doua concerte va canta trupa bucuresteana Silver Bullet.

Turneul va continua si in lunile octombrie si noiembrie, cu showuri la Brasov, Bacau, Timisoara si Arad, dar si noi date si orase ce vor fi comunicate in curand.

Monarchy activeaza din 2009 iar anul acesta au lansat primul lor material discografic, albumul Feeding the Beast – un disc cu influente de power, heavy metal si thrash, care a fost foarte bine primit atat de presa locala cat si de cea internationala. Stilul fresh si energic al trupei, compozitiile foarte bine structurate au fost catalogate drept acaparatoare si care lasa impresii profunde, devenind pe alocuri obsedante.

Silver Bullet sunt o trupa tanara, care dupa o perioada de pauza in care si-au cautat un tobar, a revenit in forta. Stilul ei se caracterizeaza prin sonoritati thrash, cu influente de heavy metal si elemente vocale de power, oferite de solistul Vladimir Sima.
 
Monarchy vor canta si la Bucuresti, fiind confirmati la Metal Crush Party pe 6 octombrie si la Conventia Internationala de Tatuaje, care va avea loc in perioada 12-14 octombrie la Turbohalle.

Turneul Feeding the Beast:

28.09 – Alba Iulia – RYMA
29.09 - Cluj Napoca – Irish Music & Pub
07.10 – Bacau – Club S4
12.10 – Brasov – Rockstadt
2.11 – Timisoara – Daos Club
3.11 - Arad – Club Flex

Site official: http://www.monarchyband.ro

Pagina de Facebook oficiala: http://www.facebook.com/monarchyband


MAI MULTE DESPRE Monarchy
Posted by H., at 17:35 |  September 27, 2012  | 0 Comentarii  | 2693 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONARCHY: albumul 'Feeding the Beast' gratis la concertele din Alba Iulia si Cluj Napoca

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri