stiri rock

MONARCHY incepe turneul 'Feeding the Beast' printr-un concert la Alba Iulia

MONARCHY incepe turneul 'Feeding the Beast' printr-un concert la Alba Iulia
Primul concert din seria celor care promoveaza albumul Feeding the Beast al rockerilor bucuresteni Monarchy are loc la Alba Iulia pe 28 septembrie, in spatiile R.Y.M.A. Monarchy canta pentru prima oara in orasul Marii Uniri in cadrul Feeding the Beast Tour.

In deschiderea concertului Monarchy de la Alba Iulia din data de 28 septembrie va canta trupa locala Zadar.

Zadar este o trupa infiintata in 2011 si care a cantat inclusiv la Stufstock 2011, iar anul acesta au castigat locul 3 la concursul de la Posada Rock Festival.

www.trupazadar.ro

Trupa de progressive metal Monarchy a fost infiintata la inceputul anilor ’90, dar reactivata in 2009. De atunci, a sustinut numeroase concerte si a castigat aprecierea presei de specialitate, fiind clasificata drept energy metal. Publicul a devenit un fan al concertelor live pline de energie si trupa a dezvoltat astfel un fan base puternic nu doar in Romania, ci si in tarile vecine.

Stilul unic Monarchy include influente de la heavy metal, hard rock, thrash si chiar power metal, intr-o combinatie inteligenta si proaspata, cu versuri puternice si personale.

Monarchy au lansat albumul Feeding the Beast in acesta primavara, iar discul a primit recenzii bune atat in presa locala, cat si internationala, reviste de top din Germania apreciind stilul fresh al trupei.

Power Metal (DE) a apreciat structura pieselor, dar si albumul per ansamblul sau, acesta fiind considerat interesant din punct de vedere muzical si competitiv din punct de vedere al calitatii. Piese ca Earthquake si Feeding the Beast sunt considerate obsedante, in timp ce trackuri precum Soul Capture acopera suveran zona baladelor.

Monarchy au bifat vara aceasta inca doua evenimente importante: au cantat la B’Estfest Summer Camp pe aceeasi scena cu Meshuggah si au pregatit atmosfera pentru ARTmania Festival, intr-un warm up party in Hard Rock Cafe Bucuresti. Mai mult, bucurestenii au fost headlineri la unul dintre festivalurile importante din Bulgaria – Berkstock, unde au atras atentia promoterilor locali si si-au consolidat fan base-ul deja existent de celalalta parte a Dunarii.

La sfarsitul saptamanii trecute Monarchy au fost prezenti la Posada Rock Festival, unde au cantat alaturi de Ava Inferi si Celelalte Cuvinte, intr-un show apreciat de presa prezenta la eveniment.

Urmatoarele concerte din Feeding the Beast Tour sunt:

29 septembrie - Cluj Napoca – Irish Music & Pub
12 octombrie – Brasov - Rockstadt
2 noiembrie – Timisoara – Club Daos
3 noiembrie – Arad – Club Flex

Mai multe date urmeaza a fi confirmate in viitorul apropiat.

SursaȘ Monarchy


MAI MULTE DESPRE Monarchy
Posted by Dragos P., at 00:03 |  September 14, 2012  | 0 Comentarii  | 2996 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONARCHY incepe turneul 'Feeding the Beast' printr-un concert la Alba Iulia

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri