stiri rock

MONARCHY si AFFLICTION va invita la Live Fast Rock Hard Party

 MONARCHY si AFFLICTION va invita la Live Fast Rock Hard Party
Daca iubesti viata, rock-ul si libertatea vino in clubul FABRICA, sambata, 8 iunie, incepand cu orele 20:00, intrare libera, pentru a petrece o seara plina de energy metal si multe alte surprize, deoarece brand-ul american AFFLICTION si trupa MONARCHY marcheaza inceputul unei frumoase colaborari.

Monarchy se afla in prezent in plin proces de compunere a urmatorului album de studio, ce va fi produs in totalitate in Germania, in urma castigarii concursului Fresh Blood organizat de prestigiosa revista Legacy. 
Intre timp, baietii nu pot si nu vor sa stea departe de voi, degustatori ai muzicii rock, de scena, paharul cu cele mai imbatatoare muze, si nu in ultimul rand de sustinatorii adevarati ai genului, cum este brand-ul american Affliction.
Prin urmare, piesele deja cunoscutului album Feeding the beast al trupei Monarchyvor tine loc de covor rosu modelelor vestimentare marca AFFLICTION intr-un eveniment cu totul si cu totul Rock !!!

Dragos Cretu: “Suntem bucurosi si onorati de colaborarea cu Affliction, eram de mult timp fani ai hainelor produse de ei, iar filosofia de viata a brandului american se potriveste perfect cu filosofia Monarchy. In acelasi timp, dupa perioada asta destul de lunga de compus in studio, ne e dor de scena, asa ca ne vedem in Fabrica!!!” 
 
La fel ca si in SUA, si in Romania Affliction sustine muzica rock, avand afinitate cu tot ce inseamna spirit liber, neconventional si pregatit oricand sa isi urmeze drumul catre un tel oricat de greu ar fi de atins. Design-ul tricourilor “vorbeste” despre acest stil de viata si iti individualizeaza personalitatea.
 
Preferat de starurile rock Ozzy Osbourne, Slash, Alice Cooper, Affliction este simbolul celor care au curajul sa experimenteze, sa apese pana la capat pedala de acceleratie in actiunile lor si sa paraseasca multimea pentru a-si depasi limitele si pentru a trai asa cum vor. 
Affliction a facut istorie in SUA si nu numai, avand magazine deschise si in Tokyo, Shanghai, Hong Kong, Johannesburg, Kiev, Moscova, etc. 
 
Affliction si-a deschis primul magazin in Bucuresti anul trecut in Afi Palace Cotroceni si vine cu o oferta inedita, diferita de tot ceea ce se gaseste acum in magazinele din centrele comerciale. 
Vor fi foarte multe surprize, vor fi concursuri cu premii, astfel ca toti cei care vor veni in FABRICA vor avea sansa sa castige celebrele produse Affliction si sa asiste la o atmosfera incendiara intretinuta de Monarchy si invitatii lor, trupa bucuresteana Soul Rage

Un concert prezentat de Mighty Owl Productions.


Sursa: Monarchy
 


MAI MULTE DESPRE Monarchy
Posted by Dragos P., at 14:20 |  May 31, 2013  | 0 Comentarii  | 2819 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONARCHY si AFFLICTION va invita la Live Fast Rock Hard Party

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri