stiri rock

MOONSPELL: teaser-ul videoclipului 'Lickanthrope' disponibil online

MOONSPELL: teaser-ul videoclipului 'Lickanthrope' disponibil online

Napalm Records, casa de discuri a celor de la Moonspell, a publicat online un teaser ce contine imagini de la filmarea viitorului videoclip al trupei portugheze. Clipul se va numi Lickanthrope, iar teaser-ul poate fi urmarit mai jos.

Lickanthrope
a fost filmat in Nandufe, Tondela (Portugalia), si a fost regizat de Filipe Melo, care a mai colaborat cu trupa in urma cu zece ani, la videoclipul I Will See You In My Dreams.

Piesa Lickanthrope este inclusa pe viitorul album Moonspell, intitulat Alpha Noir, care va fi lansat in 27 aprilie via Napalm Records. Materialul a fost pre-produs de Benny Richter, a fost mixat de Tue Madsen (Dark Tranquillity, The Haunted, Kataklysm) si contine noua piese care vor avea urmatoarele titluri:

01. Axis Mundi
02. Lickanthrope
03. Versus
04. Alpha Noir
05. En Nome Do Medo
06. Opera Carne
07. Love is Blasphemy
08. Grand Stand
09. Sine Missione

Coperta albumului (in imagine) a fost creata de Seth Siro Anton, cu care trupa a colaborat si la materialul precedent, Night Eternal (2008). Editia limitata a viitorului album va include un al doilea CD, intitulat Omega White, care va contine opt piese:

01. White Omega
02. White Skies
03. Fireseason
04. New Tears Eve
05. Herodisiac
06. Incantatrix
07. Sacrificial
08. A Greater Darkness




Va reamintim ca Moonspell va concerta in Romania in aceasta vara, in cadrul B'ESTFEST Summer Camp, alaturi de trupe precum Meshuggah, Kreator, Obituary sau Tristania.


MAI MULTE DESPRE Moonspell
Posted by Ella, at 23:51 |  March 22, 2012  | 0 Comentarii  | 3417 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MOONSPELL: teaser-ul videoclipului 'Lickanthrope' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri