stiri rock

MR Suport pentru Underground - castigatori

MR Suport pentru Underground - castigatori

In data de 25 octombrie 2008, la Cluj-Napoca, in Irish & Music Pub, a avut loc cea de-a doua editie a festivalului concurs „Maximum Rock - Suport Pentru Underground”. Scopul principal al acestui festival este promovarea si sprijinirea tinerelor formatii ce canta 100% live, fapt pentru care castigatorii au primit premii foarte consistente, doar în obiecte, in valoare de peste 3000 euro.

Asa cum se stie deja, castigatorii editiei din 2008 a concursului „Maximum Rock - Suport Pentru Underground” sunt:
Locul 1: Vespera - Cluj-Napoca
Locul 2: Nerv - Brasov
Locul 3: Shadowsail - Cluj-Napoca
Mentiune: Krepuskul - Cluj-Napoca

Organizatorii concursului „Maximum Rock - Suport Pentru Underground” doresc sa multumeasca publicului prezent la evenimentul din 25 octombrie de la Cluj-Napoca deoarece a inteles importanta sustinerii formatiilor din concurs, trupelor pentru daruirea lor si pentru faptul ca au trecut peste ideea de concurs, ajutandu-se intre ele, juriului pentru munca depusa si nu in ultimul rand sponsorilor, fara de care acest eveniment nu putea avea loc si partenerilor media pentru sprijinul oferit.
Editia a doua a festivalului „Maximum Rock - Suport Pentru Underground” a fost un eveniment reusit din toate punctele de vedere: public prezent, prestatia trupelor - ce a facut ca sarcina juriului sa fie foarte dificila, sponsori si parteneri, astfel ca organizatorii se gandesc deja la urmatoarea editie de concurs.

O galerie foto de la acest eveniment se poate vedea la: http://www.promusicprod.ro/mrfest/galerie-foto/
Formatiile participante au tinut sa-si exprime cateva pareri despre eveniment, pe care le puteti citi la: http://www.promusicprod.ro/mrfest/formatii

 

Posted by at 00:00 |  October 28, 2008  | 0 Comentarii  | 2332 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MR Suport pentru Underground - castigatori

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri