stiri rock

MR Suport pentru Underground - informatii suplimentare

MR Suport pentru Underground - informatii suplimentare

Au ramas mai putin de 15 zile pana se incheie preselectia pentru editia a II-a a festivalului concurs “Maximum Rock -Suport Pentru Underground”. Pana in acest moment s-au inscris 23 de formatii, atat din Romania, cat si din Republica Moldova: Empty Dreams, Opus, Miezul noptii, Aghast, SNAPJAW, Krepuskul, True Mind, Shadowsail, MG 42, Skullp, Nerv, Piatra, Shadowsong, eyeSEEred, X-plod, Keep Away, Amberskin, Apocalips, Blood Print, Illusion Of Control, Doll, Almador si altele sunt pe punctul de a se inscrie. Formatiile interesate se mai pot inscrie pana in data de 15 septembrie.

Juriul care va selecta formatiile ce vor participa in finala concursului este format din:
  Teo Peter Jr. - Altar / bas
  Olimp Boros - manager / Oli Management
  Sipos Attila - Hazard / tobe (sponsor)
  Radu Vasile Moldovan - Dredd Studio (sponsor)
  Nelu Brindusan - manager / Promusic Prod & Maximum Rock Magazin
 
Clasamentul final al concursului va fi alcatuit de catre juriu si votul publicului prezent, in proportii de 50-50%.
Voices Of Silence va sustine un recital in cadrul acestui eveniment pentru a prezenta cel mai nou produs discografic „The Human Saga”, material pe care il puteti asculta in intregime la pagina: http://www.voicesofsilence.ro/
Reamintim ca editia a II-a a festivalului concurs “Maximum Rock -Suport Pentru Underground” se va desfasura in data de 25 octombrie 2008, la Cluj-Napoca, in Irish & Music Pub, premiile constand in produse (statii de chitara, microfoane, chitari etc.) in valoare de peste 3000 euro. Concursul este deschis tuturor formatiilor rock ce canta 100% live, indiferent daca au sau nu material audio editat de catre o casa de discuri, astfel, in perioada 10 iulie - 15 septembrie, formatiile interesate se pot inscrie la adresa maximumrock@promusicprod.ro.
Pagina oficiala a evenimentului http://www.promusicprod.ro/mrfest.

Posted by at 00:00 |  September 03, 2008  | 0 Comentarii  | 3860 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MR Suport pentru Underground - informatii suplimentare

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri