stiri rock

MTV Unplugged cu DJ Hefe

MTV Unplugged cu DJ Hefe
Toamna asta MTV Romania a pregatit pentru fanii muzicii de calitate o noua productie proprie. Astfel, DJ Hefe, pe care telespectatorii MTV il urmaresc la Alternative Nation va prezenta, incepand de duminica, 16 septembrie, si MTV Unplugged, singura emisiune de profil din Romania, unde vor fi prezenti cei mai tari artisti romani, trupe de pop si rock  care vin sa cinte muzica live si sa demonstreze ca in tara lui “playback”… MTV da tonul in muzica adevarata.

La jumatatea anilor ‘90 emisiunea MTV Unplugged era mandria postului MTV fiind considerata drept cea mai importanta emisiune muzicala din lume. Acolo au avut loc o gramada de concerte memorabile iar piesele cantate in acel decor si in maniera acustica au avut parte de un succes rasunator.

Dupa ce a aparut acest tip de concerte, lumea muzicii s-a schimbat, tot mai multi artisti recurgand la metoda acustica pentru a-si prezenta melodiile intr-o noua forma. Incepand din 16 septembrie, MTV Romania realizeaza pe acelasi format MTV Unplugged, oferind publicului placerea de a redescoperi intr-o noua varianta piese deja indragite, iar trupelor le va da ocazia de a-si manifesta simtul si creatia artistica intr-un mod cu totul deosebit
”, declara DJ Hefe, care este si prezentator si realizator al productiei.
Sursa: DJ Hefe
Posted by H., at 22:50 |  September 17, 2012  | 5 Comentarii  | 1976 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MTV Unplugged cu DJ Hefe

  • Oameni buni, dar chiar nu se poate realiza un Headbangers Ball si in Romania? Toate Mtv-urile din lumea intreaga au o emisiune de 3 ore de metal, inclusiv Grecia, Turcia, Rusia si Ungaria ca sa nu mai vorbesc de nordul europei iar noi am ramas si pe acest domeniu de caruta. Nu exista un om capabil sa realizeze o asemenea emisiune sau ce mama naibii, ca eu nu reusesc sa inteleg!

    1. Posted by alexbridger | 18 Septembrie 2012 17:42
  • Pai oameni sunt... Gandeste-te, sunt destule site-uri de specialitate, din care poti alege cel putin doi oameni pentru a face asa ceva, care au ani in spate de "promovat" metale. Dar la noi in Romania merge ceva mai greu cu acest domeniu... mai ales atunci cand aducem in discutie mass media. Pe urma, ar mai fi o chestie... nu stiu cum e in afara, dar la noi sigur ti s-ar impune ce sa dai pe post. Ma gandesc la Rock FM, care de cand s-au infiintat dau exact acelasi melodii, zi de zi, pana cand ajungi sa te iei la palme. Cam asa ar fi si cu MTV-ul.

    2. Posted by Fantotzii | 18 Septembrie 2012 19:17
  • aia de la rockfm nu dau ce li se impune, dau si ei ce au voie. ca deh, saracie. iar ca sa faci o emisiune de metal televizata, trebuie sa te zbati un pic mai mult decat sa stai in cur la monitor, si sa debitezi. trebuie un pic de zbatere, de cautat sponsori si alte alea, ca daca nu aduci bani companiei respective, iti arata usa. iar banii vin din reclame, reclamele vin din audienta, si tot asa. nah, compara-l pe primarul din kavarna, care probabil stii ce organizeaza, cu mazare...

    3. Posted by L M G | 19 Septembrie 2012 13:18
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri