stiri rock

MUSCEL cLoverFest

MUSCEL cLoverFest
Satul Muscel găzduieşte primul festival de coveruri rock.
cLoverFest este un festival de coveruri dedicat iubitorilor de muzică bună, cântată live pe un vârf de deal, la sfârşitul verii, după ce se strânge „cloverul” - trifoiul, cum se zice pe la Muscel.
Led Zeppelin, AC/DC, Metallica, Iron Maiden... cum (ră)sună piesele lor pe dealurile Muscelului? Experienţa Editiei Zero de anul trecut ne-a încredinţat că sigur sună bine!
cLoverFest promovează atât trupele-tribut, cât şi experimentele muzicale, inovaţia în materie de coveruri rock. Pentru noi un cover nu este doar o imitaţie a piesei originale, ci o provocare pentru muzicieni, o încercare de a transpune inventivitatea în acorduri celebre. Am invitat trupele să cânte din alte trupe. Să-şi arate măiestria reinterpretând piese celebre în variantă proprie.
cLoverFest se desfăşoară în decorul subcarpatic al Muscelului, la o altitudine de aprox. 800 m. Asta pentru că muzica rock se împacă bine cu urcuşul pe un drum pietros, cu muntele şi focurile de tabără în acorduri de chitară.
Muscelul (comuna Moroieni, jud. Dâmboviţa) este situat la aproximativ 130 de km de Capitală pe drumul Bucureşti-Târgovişte-Pucioasa-Moroieni-Sinaia. Din Moroieni până în poiana festivalului accesul se face doar urcând pe un drum forestier de 3 km. Dacă vii cu automobilul personal sau cu microbuzul, cobori la Moroieni iar restul drumului îl parcurgi pe jos, cu rucsacul şi cortul în spinare. Cu un 4x4 urcuşul va fi o plăcere!
Pe scena Ediţiei UNU’ a cLoverFest-ului vor urca pe parcursul celor trei zile (între 27 şi 29 august 2010) trupe rock, blues, punk, trash&groove care au acceptat să cânte piesele altor trupe în variantă proprie. La cLoverFest şi-au confirmat prezenţa până acum Nightlosers, Trooper, Cyfer, Domination, C.O.D, 9,7 Richter, Idol, Incipient, Dutevino, Recycle Bin, Uptoeleven, Progeria, Chromdioxid, Stillborn, Glissando, alături de trupa The Spiteful (Portugalia).
În ziua de sâmbătă, printre probe de sunet, vor urca pe scenă şi alte trupe tinere sau înfiinţate ad-hoc pentru secţiunea de open mike a festivalului.
Accesul publicului la festival se va face vineri, 27 august 2010, începând cu orele 15:00, pe baza biletelor cumpărate la intrare.
Preţul unui bilet este de 40 lei pentru toate cele 3 zile de festival, 25 lei pentru o singură zi. Elevii beneficiază de reducere, acces gratuit pentru copiii sub 14 ani.
Instalarea corturilor în zona de camping amenajată în poiana festivalului este gratuită, pe baza biletului de intrare.
Verificati site-ul oficial www.cloverfest.com pentru update-uri.

Muscel cLoverFest
este organizat de Fundaţia Sargeţia, urmărind promovarea Muscelului şi a ecoturismului în această zonă, cu respect pentru locul şi oamenii care ne găzduiesc pe parcursul celor trei zile de festival.


Posted by Dragos P., at 21:57 |  July 28, 2010  | 0 Comentarii  | 2489 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MUSCEL cLoverFest

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri