stiri rock

Muzicianul maghiar de la The Devil's Trade prezintă o nouă secvenţă alternative folk de pe următorul album

Muzicianul maghiar de la The Devil's Trade prezintă o nouă secvenţă alternative folk de pe următorul album
Dávid Makó – muzician din Ungaria care s-a format în cadrul unor trupe locale de stoner, Southern rock şi doom, adică HAW sau Stereochrist – prezintă sub numele The Devil's Trade o nouă secvenţă alternative folk extrasă de pe cel de-al doilea album cu acest proiect, „What Happened To The Little Blind Crow”, ce va apărea la sfârşit de septembrie. Makó este genul de artist care se află mai tot timpul în turneu şi compune pe drum, ceea ce se reflectă într-o măsură evidentă în muzica The Devil's Trade, unde se aud elemente variate, de la folk transilvănean la tradiţii spirituale dintr-un colţ opus al lumii, cum ar fi Munţii Apalaşi, fără ca muzicianul să piardă din vedere nuanţele întunecate şi experienţele sale anterioare în lumea rock şi metal, chiar dacă în cazul acesta vorbim despre o dimensiune pur acustică.

 
 
Albumul „What Happened To The Little Blind Crow” va fi lansat pe 28 septembrie la Golden Antenna Records, pe CD, vinil şi versiune digitală, iar în octombrie, The Devil's Trade va prezenta muzica nouă în vecinătatea ţării de provenienţă alături de Crippled Black Phoenix, ceea ce implică două date în România. Astfel, pe 9 octombrie The Devil’s Trade va fi la Timişoara, iar pe 10 octombrie la Bucureşti, în deschiderea concertelor britanicilor.
 



 


MAI MULTE DESPRE The Devil's Trade
Posted by Gina S., at 12:00 |  August 20, 2018  | 0 Comentarii  | 5927 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Muzicianul maghiar de la The Devil's Trade prezintă o nouă secvenţă alternative folk de pe următorul album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri