stiri rock

N.E.G.A.T.I.V., Walk the Abyss si Tragic la Underground Metal Resistance Fest 3

N.E.G.A.T.I.V., Walk the Abyss si Tragic la Underground Metal Resistance Fest 3
Inca trei trupe confirma participarea in cadrul festivalului Underground Metal Resistance 3: N.E.G.A.T.I.V., Walk the Abyss si Tragic se adauga listei de trupe prezentate pana acum. Festivalul va avea loc in perioada 13 – 16 martie in Question Mark din Bucuresti si va propune un weekend dedicat muzicii underground autohtone in compania unei suite de trupe special alese.

N.E.G.A.T.I.V. este una dintre putinele trupe reprezentante ale stilului old school thrash metal din Romania. Capabili sa ofere publicului exact esenta genului – piese nervoase si show-uri incendiare. Cu un prim material lansat la sfarsitul lui 2012 (EP selftitled), trupa isi incepe activitatea live pe 2014 cu un show in cadrul UMR FEST 3 in pozitie de headliner pe 13 martie.

 

Walk the Abyss este cu siguranta unul dintre cele mai exotice nume din scena locala de core. Trupa amesteca in modul cel mai brutal elemente de hardcore,deathcore si groove metal. In cuvintele lor “Walk the Abyss reprezinta calatoria rezultata din cele doua chitari in opt corzi ale trupei, sound suprapus pe bass-ul metalic ce contureaza ritmurile contrastante ale abisului.” Cu actuali membri activi in proiecte precum: First Division, Till Lungs Collapse si Days Before Disappearance, Walk The Abyss va urca pe scena din Question Mark in ziua Urban a festivalului.

 

Tragic
se remarca ca fiind o trupa cu o stil diferit fata de etichetele clasice intalnite in rock metal. Trupa imbina cu success elemente de punk underground, alternative, grunge si metal cu stiluri precum stoner si psihedelic. Greu de catalogat, trupa si-a denumit sound-ul propriu ca tragic metal. Formata in anul 2006, Tragic lucreaza momentan la primul material discografic, intitulat "paralapapisi".
 

Pana in momentul de fata au mai fost anuntate patru trupe: Marchosias, Fjord, Deadeye Dick si Crossbone.
In fiecare duminica, Radio Lynx va avea ca invitati in cadrul emisiunii Heavy Hour de la ora 22:00, trupe din cadrul festivalului.

Incepand cu ziua de marti, 4 februarie, publicul va putea achizitiona abonamente pentru festival din Question Mark la pretul de 45 de LEI. Mentionam ca numarul lor este limitat. In rest accesul se va face dupa cum urmeaza:

Warm Up, 13 martie – 10 LEI - N.E.G.A.T.I.V., Crossbone
Chaos, 14 martie – 15 LEI - Marchosias
Urban, 15 martie – 15 LEI – Deadeye Dick, Walk the Abyss
Dream, 16 martie – 15 LEI – Tragic, Fjord

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Sursa: Cavalleria Events


MAI MULTE DESPRE N.E.G.A.T.I.V., Walk the Abyss
Posted by H., at 21:51 |  February 04, 2014  | 0 Comentarii  | 2134 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: N.E.G.A.T.I.V., Walk the Abyss si Tragic la Underground Metal Resistance Fest 3

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri