stiri rock

NAPALM DEATH (Marea Britanie) – pe 30 august la Rockstadt Extreme Fest

 NAPALM DEATH (Marea Britanie) – pe 30 august la Rockstadt Extreme Fest
Personalitate absoluta in universul metalului extrem, NAPALM DEATH a cucerit fiecare colt al lumii cu soundul brutal si mesajul puternic, de implicare sociala, bogat in conotatii politice si valori de ordin etic. Pe 30 august faimosul nume simbol al scenei grind-death va oferi publicului din Romania un show de exceptie, in cadrul Rockstadt Extreme Fest.
 
Dupa 14 albume si 30 de ani pe scena, NAPALM DEATH continua sa detina suprematia mondiala, in zona grindcore/death metal. Formatia britanica nu se multumeste doar cu statutul de trupa legendara, ridicand inca o data stacheta si aratand lumii intregi care sunt elementele necesare pentru a ramane in top, cu albumul Utilitarian (2012). Acesta a fost lansat anul trecut si este continuarea ideatica a materialului Time Waits For No Slave (2009).
 
In prezent, remarcabilul parcurs al trupei este dus mai departe de: Mark "Barney" Greenway (voce), Mitch Harris (chitara), Shane Embury (bass), and Danny Herrera (tobe).
 
Alte nume deja confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST sunt PRIMORDIAL (Irlanda), CARACH ANGREN (Olanda), TEXTURES (Olanda), DECAPITATED (Polonia), INDIAN FALL (Ro), DELIVER THE GOD (Ro), FALSE REALITY (Ro) si CODE RED (Ro)

Trupa PRIMODRIAL (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane, va urca pe scena festivalului pe 31 august. CARACH ANGREN, cel mai reprezentativ nume al scenei olandeze de black metal va concerta pe 30 august. Iar TEXTURES va aduce in premiera in Romania sonoritatile progressive/death metal ce au consacrat-o in lumea intreaga, pe 31 august.
 
Rockstadt Extreme Fest se va desfasura la baza olimpica din Rasnov.
 
Rasnov este statiune turistica din centru Romaniei, deservita de numeroase cai de acces. Localitatea Rasnov, este un vechi orasel de inspiratie germana, situat la: 178 km de Bucuresti, 15 km de Brasov, 143 km de Sibiu, si 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Brasov orasul Rasnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).
 

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Rasnov in perioada 30 – 31 august 2013, sunt deja in vanzare:
 
 
Categoriile de preturi sunt urmatoarele :

 
Perioada 01.04. - 17.08.2013 
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului: 
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei
 
 
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.rowww.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete


MAI MULTE DESPRE Napalm Death
Posted by Ruxia Sandru, at 14:23 |  April 15, 2013  | 0 Comentarii  | 1967 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NAPALM DEATH (Marea Britanie) – pe 30 august la Rockstadt Extreme Fest

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri