stiri rock

NEGURA BUNGET: detalii despre evolutia componentei si noul EP

NEGURA BUNGET: detalii despre evolutia componentei si noul EP
Negura Bunget - evolutia componentei:

Începutul anlui 2013 aduce Negura Bunget pe un drum nou. Componenta formatiei a crescut semnificativ. Ne face placere sa anuntam ca am dezvoltat un nou concept si o noua abordare, atât în ceea ce priveste activitatea live cât si cea de studio. În centrul formatiei e un nucleu de baza, alcatuit din muzicieni implicati în toate proiectele formatiei. Nucleul acesta e înconjurat de o sfera aditionala de muzicieni care se vor alatura pentru evenimente speciale si proiecte de studio. Aceasta abordare ne permite sa îmbogatim folosirea instrumentelor traditionale autentice în muzica si concertele Negura Bunget cu noi elemente, pe care suntem nerabdatori sa le împartasim publicului. Lucram de asemeni si la o transformare a atmosferei vizuale si muzicale a concertelor noastre, pentru a întregi astfel o evolutie completa.
       
Negura Bunget - Gînd a-prins - EP / Turneu European:

Ne face placere sa anuntam ca prima expresie concreta a noii formule Negura Bunget va fi un 7" EP, intitulat Gînd a-prins. Acesta va cuprinde doua piese, Taul fara fund si Curgerea muntelui. EP-ul va servi ca o introducere pentru prima parte a trilogiei audio-video - TAU, care va fi lansata în a doua parte a anului. Cele doua piese dezvolta directiile majore ale albumului, care se vor uni în cele din urma în expresia vizuala. EP-ul va fi lansat de casa discuri germana Prophecy Productions într-o editie limitata 7" vinil.

Pentru a completa lansarea EP-ului Negura Bunget va sustine un turneu european în primavara. Datele complete ale turneului vor fi anuntate în zilele urmatoare, alaturi de alte noutati legate de EP.

Sursa: Negura Bunget


MAI MULTE DESPRE Negura Bunget
Posted by H., at 10:38 |  March 02, 2013  | 0 Comentarii  | 2765 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEGURA BUNGET: detalii despre evolutia componentei si noul EP

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri