stiri rock

NEGURA BUNGET la Wave Gotik Treffen 2013

NEGURA BUNGET la Wave Gotik Treffen 2013
Negura Bunget are placerea de a anunta ca va sustine un recital in cadrul renumitului festival Wave Gotik Treffen ce va avea loc intre 17-20 mai in Leipzig, Germania. Alaturi de Negura Bunget va mai urca pe scena festivalului si proiectul Din Brad, acestea fiind primele trupe romanesti participante in cei peste 20 de ani de existenta ai festivalului.

Pana in acest moment line-upul din acest an contine 112 nume, printre care Ulver (show exclusiv cu orchestra), Lacrimosa, Crematory, Korpiklaani, Ensiferum, The Vision Bleak, VNV Nation, Suicide Commando si multi altii. (www.wave-gotik-treffen.de/english/bands.php).

Wave Gotik Treffen se defasoara in fiecare an in diverse locatii din oras, cea mai importanta fiind halele AGRA, cu o capacitate de 10.000 de persoane, in care are loc altaturi de festival cel mai mare targ goth din lume. Pe langa concerte festivalul mai organizeaza targuri medievale, evenimente Gothic Romance, premiere de film si DVD, evenimente literare, fetish, degustari de absinth si party-uri cu DJ goth renumiti.

Sursa: Negura Bunget


MAI MULTE DESPRE Din Brad, Negura Bunget
Posted by H., at 14:04 |  April 13, 2013  | 0 Comentarii  | 2038 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEGURA BUNGET la Wave Gotik Treffen 2013

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri