stiri rock

NEGURA BUNGET: mesaj cu privire la tragedia din data de 30.10.2015

NEGURA BUNGET: mesaj cu privire la tragedia din data de 30.10.2015
In urma tragediei din clubul Colectiv, care va marca scena metal romaneasca pentru totdeauna, membrii formatiei Negura Bunget isi exprima solidaritatea cu victimele si apropiatii acestora. Primele detalii ale evenimentelor le-am primit chiar inainte de a incepe concetul nostru in Reykjavik (Islanda). Apoi am urmarit impietriti, de la distanta, intreaga desfasurare a acestora, precum si raspunsul impresionant pe care l-au starnit in societatea romaneasca (atat pozitiv, cat si negativ).
Revenind in tara, am vrea sa ne implicam si noi pe cat posibil. Nu numai ca am sustinut ultimul nostru concert din Bucuresti in clubul Colectiv, dar printre victime se numara numerosi prieteni si cunoscuti.

Vom sustine pe cat posibil concertele pe care le avem programate in weekendul urmator in Buzau, Cluj si Brasov, si vom dona toate beneficiile victimelor acestei tragedii. Incurajam pe oricine are posibilitatea sa faca la fel. Donatiile pot fi facute catre Fundatia Estuar, CIF: 4829835, prin virament bancar, in contul in lei - RO45RNCB0064004896460001 deschis la Banca Comerciala Romana Sector 5.

De asemenea, ne exprimam disponibilitatea atat ca formatie, cat si individual, de a ne implica in orice activitati care au ca scop sprijinirea victimelor.


MAI MULTE DESPRE Negura Bunget
Posted by H., at 09:37 |  November 02, 2015  | 0 Comentarii  | 3088 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEGURA BUNGET: mesaj cu privire la tragedia din data de 30.10.2015

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri