stiri rock

NEGURA BUNGET: totul va continua precum a fost prezentat in precedentul comunicat oficial

NEGURA BUNGET: totul va continua precum a fost prezentat in precedentul comunicat oficial

Am primit urmatorul comunicat:

"Ne pare rau sa vedem controversele in care a fost implicat numele Negura Bunget in zilele acestea. Cateva clarificari sunt necesare: contract@negurabunget.com este acum singura voce oficiala Negura Bunget. Orice ar spune altcineva, e din afara formatiei!!! Totul va continua precum a fost prezentat in precedentul comunicat oficial. Stim ca nu e usor pentru nimeni, dar in final fiecare trebuie sa-si asume calea lui, actiunile si declaratiile. Noi asa facem!

Speram ca fiecare sa isi gaseasca drumul propriu... Avem incredere ca cei care cred sau au crezut in Negura Bunget vor continua calatoria inceputa… Acum e timpul sa lasam vorbele, iar faptele si muzica sa vorbeasca in locul nostru.

Negura Bunget"

Marti, 12 mai, Sol Faur si Hupogrammos, cei doi membri care, conform comunicatului oficial din 10 mai, au parasit formatia, au publicat o declaratie pe myspace, in care anunta ca Negura Bunget a murit si ca orice continuare sub acest nume ar fi un fals.

Negura Bunget confirma prezenta la festivalul Hole in the Sky, din Norvegia, pe 27 august.MAI MULTE DESPRE Negura Bunget
Posted by Klawz, at 00:00 |  May 13, 2009  | 17 Comentarii  | 3795 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEGURA BUNGET: totul va continua precum a fost prezentat in precedentul comunicat oficial

  • cre ca asta care a dat comunicatu i-a facut la bani pe aialalti doi.

    1. Posted by Lemmy | 13 Mai 2009 14:55
  • Nu-mi vine sa cred ca pot fi de acord cu hapciupaliticul asta de Mach. sau ma rog Lemmy cum isi zice aici, dar ... gura pacatosului adevar graieste.Oricum pt mine Negura nu a murit, doar isi va schimba numele.Tobari decenti sau chiar mai mult decat atit se mai pot gasi chiar si in Romania, oricum Negru era din alt film in unele pasaje care nu aveau nevoie de show-off-urile lui.

    2. Posted by Ozzy | 13 Mai 2009 16:39
  • adresa de email este "contract@negurabunget.com"? adica CONTRACT? ma gandesc ca e greseala de tipar...

    3. Posted by o zi | 13 Mai 2009 17:06
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri