stiri rock

NEUTRON cauta basist!

NEUTRON cauta basist!
Bucurestenii de la NeutroИ au postat pe pagina lor de Facebook un mesaj in care anunta faptul ca isi cauta un nou basist:
 
"NeutroИ cauta basist!
 
Astazi incepem campania pentru identificarea celui de al 4-lea membru al familiei noastre. Ne dorim ca aceasta campanie sa fie cat mai scurta intrucat nu avem timp de pierdut.
Oricine considera ca are tot ceea ce este necesar pentru a face parte din aceasta familie si acest proiect extrem de ambitios este invitat sa ne dea un mesaj privat pentru stabilirea unei auditii.
Succes!"


Acum doua zile, pe aceeasi pagina de Facebok, Neutronii au anuntat despartirea de Liviu Caldarescu prin urmatorul mesaj:
 
"In Octombrie 2012 NeutroИ a renascut din ambitia de a face ceea ce membrii acestei trupe si-au dorit dintotdeauna: sa spuna ceva in muzica. Nu este usor ca dupa atatia ani sa reunesti aproape aceiasi oameni si sa faci asta crezand ca fiecare din ei va fi animat de aceleasi vise ale tineretii. Prioritatile, aspiratiile si nevoile fiecaruia dintre noi sunt, in esenta, aceleasi in muzica, si totusi diferite la nivel personal. E absolut normal si omenesc pe scara fireasca a evolutiei unui individ. 
La fel de normal este ca o trupa sa inteleaga cand unul din membrii ei decide sa schimbe ierarhia propriilor prioritati si drept urmare rolul lui in trupa nu mai poate fi acelasi ca inainte. Ca o consecinta, drumul basistului nostru, Liviu, este de acum diferit de cel al trupei. 
Contributia lui Liviu in aceasta trupa este considerabila. El a fost cel mai implicat in marketingul noului NeutroИ si rezultatele au inceput sa se vada.
A venit insa si momentul sa ii strangem mana lui Liviu. Nu este usor...Liviu ramane fratele nostru si ne vom ajuta reciproc. Este insa datoria noastra, a trupei, sa mergem mai departe si sa facem ceea ce stim noi mai bine: muzica asa cum o simtim si vedem noi. 
Ii multumim lui Liviu pentru tot ceea ce a facut pentru NeutroИ si ii uram bafta in ceea ce va face de acum incolo!"
 
Reamintim faptul ca trupa NeutroИ este prezenta in paginile noastre prin doua interviuri, care se pot citi aici si aici!


 


MAI MULTE DESPRE Neutron
Posted by Fantotzii, at 19:03 |  May 09, 2013  | 0 Comentarii  | 1579 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEUTRON cauta basist!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri