stiri rock

Nightmarer prezintă două fragmente de pe noul album, inclusiv piesa creată în colaborare cu Alan Dubin (Gnaw)

Nightmarer prezintă două fragmente de pe noul album, inclusiv piesa creată în colaborare cu Alan Dubin (Gnaw)
Death metal-ul disonant şi tehnic pus în scenă de Nightmarer atinge un apogeu experimental pe anumite fragmente extrase de pe noul album. Grupul prezintă astăzi ultimele două piese de pe discul de debut, „Death” şi „Swansong”. În vreme ce prima depăşeşte natura stilistică a trupei şi apare ca un rezultat spectaculos al colaborării dintre Nightmarer şi Alan Dubin de la Gnaw (ex-Khanate), îmbinând metal-ul extrem cu maniera vocală tipică noise-ului, a doua piesă reprezintă un outro care desăvârşeşte o manifestare particulară a întunericului absolut. Albumul de debut semnat Nightmarer, „Cacophony of Terror” va fi lansat pe 23 martie.
 
 
 
Chitaristul Simon Hawemann a declarat: «Piesa „Death” marchează sfârşitul inevitabil al albumului „Cacophony of Terror” – este stadiul final al unei bătălii care nu a fost niciodată menită să aducă victoria. Inspiraţia mea pentru cântecul ăsta a fost una foarte reală: a trebuit să fiu martor la moartea unei persoane apropiate care s-a stins în decursul câtorva zile. Riff-urile şi sunetele de pe „Death” reflectă respiraţiile grele, gemetele de tortură şi spasmele unei fiinţe pe moarte – priviri şi sunete care rămân în mintea mea pentru totdeauna. Această experienţă a servit ca o bază sucită în fel morbid prin care am dat morţii o coloana sonora potrivita. Odată ce totul se încheie, „Death” face tranziţia către „Swansong”, inaparent, piesă care nu oferă nimic altceva decât destinderea cauzată de faptul că nu mai e nevoie de luptă. Cele două piese nu pot exista separat, aşa că le prezentăm astăzi în premieră într-o bucată. Suntem încântaţi că ne-am unit forţele cu Alan Dubin (Khanate, Gnaw) care a contribuit cu vocea sa terifiantă la „Death”. Ţipetele lui stridente devin personificarea perfectă a demonului care pândeşte mintea chinuită de boală a protagonistului de pe acest album. Fără prea multă tevatură, acceptaţi moartea!»
 
© Justina Villanueva


MAI MULTE DESPRE Nightmarer
Posted by Gina S., at 17:11 |  March 02, 2018  | 0 Comentarii  | 3733 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Nightmarer prezintă două fragmente de pe noul album, inclusiv piesa creată în colaborare cu Alan Dubin (Gnaw)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri