stiri rock

Noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest: MARDUK si COMBICHRIST

Noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest: MARDUK si COMBICHRIST
MARDUK, elita black metal scandinava si COMBICHRIST, lider al scenei industrial/EBM, se alatura formatiilor confirmate pentru editia din 2015 a Rockstadt Extreme Fest.

Din totalul din cele peste 30 de formatii confirmate pana in acest moment, va reamintim trupele deja anuntate in comunicatele precedente: AT THE GATES (Suedia), MOONSPELL (Portugalia), ENSIFERUM (Finlanda), KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), TAAKE (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazilia), BE'LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), THE THIRTEENTH SUN (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania).

Totodata, va reamintim ca doar pana la finele saptamanii mai puteti achizitiona abonamente la pretul de presale (valabil pana pe data de 15 februarie) de 130 de lei.

La fel ca si in 2014, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania. Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului.

Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !

Pretul abonamentelor este urmatorul:

• 12 octombrie - 15 februarie - 130 lei
• 16 februarie - 12 iulie - 160 lei
• 13 iulie si pe durata festivalului - 200 lei

• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei - meet and greet cu artistii

 Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:

 • eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

MARDUK este un nume ce nu mai are nevoie de prezentare. Una din trupele etalon ale muzicii black metal, controversata atat prin muzica cat si concept, suedezii ajung la Rasnov pentru a-si promova noul album, Frontschwein, disc ce se bucura de un impact impresionant pe mapamond si este deja catalogat drept una din cele mai bune lansari de gen din ultimii ani.

Prezenta suedezilor la Rockstadt Extreme Fest nu este deloc intamplatoare. Dracul va Domni Din Nou in Transilvania piesa lansata de Marduk in 1996, marcheaza si o ocazie perfecta pentru ca formatia sa concerteze la doar cativa kilometri distanta de Castelul Bran.  Va puteti astepta la acelasi show Marduk, direct, fara compromis, 100% extrem.

Originari din Norvegia si apoi relocati in America, COMBICHRIST este la ora actuala liderul scenei industrial/EBM, a ritmurilor agresive si a sonoritatilor hard electronica. Astfel, nu e de mirare ca trupa a fost aleasa personal de RAMMSTEIN ca invitati speciali in turneul din 2011.

Lansati in 2003, Combichrist au la activ sapte materiale full-length, imbinand sonoritatile industriale, aggortech sau EBM intr-un concept live ce va fi prezentat in formula completa. In ultimii ani, grupul a fost prezent la cele mai importante festivale de profil din lume (Brutal Assault, Wacken sau Summer Breeze).

Sursa: Rockstadt Extreme Fest


MAI MULTE DESPRE Combichrist, Marduk
Posted by H., at 09:36 |  February 13, 2015  | 0 Comentarii  | 2700 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest: MARDUK si COMBICHRIST

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri