stiri rock

Noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest: SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), DORDEDUH (RO)) si KULTIKA (RO)

Noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest: SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), DORDEDUH (RO)) si KULTIKA (RO)
 
Afisul celei de a doua editii Rockstadt Extreme Fest este completat cu inca patru nume: SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), DORDEDUH (RO)) si KULTIKA (RO) sunt cele mai recente trupe confirmate pentru evenimentul care va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov.
 
SKELETONWITCH (SUA) aniverseaza anul acesta 10 ani de activitate. Acest prim deceniu de existenta a inclus 5 albume, 7 turnee europene si cate o prezenta pe coperta revistelor Terririzer si Decibel. Trupa imbina influente black, thrash si death si este deosebit de apreciata pentru showurile live energice si antrenante. Recent revenita dupa un turneu sold out alaturi de Amon Amarth si Enslaved, trupa isi promoveaza noul album intitulat “Serpents Unleashed” si va ajunge in premiera in Romania la Rockstadt Extreme Fest.
 
MISERY INDEX (SUA) isi face simtita prezenta pe scena de metal extrem inca din 2001 si aduce in fata publicului un death metal cu puternice influente hardcore punk si grindcore. La nivel ideatic formatia imbratiseaza elemente din estetica radicala si anarhista, pe care le concretizeaza in versuri acide, cu puternica componenta sociala. Trupa se intoarce in Romania cu un nou material discografic, “The Killing Gods”.
 
DORDEDUH (Romania) va aduce la Rasnov o abordare particulara a genului black metal, in care riffurile si drumming-ul caracteristice stilului se imbina fascinant cu sonoritati traditionale si instrumente specific romanesti, deschizand portile catre o nebanuita si profunda calatorie spirituala. Dordeduh este la ora actuala una din cele mai cunoscute si apreciate trupe romanesti la nivel international. Aparitia la Rockstadt Extreme Fest face parte dintr-o serie de prezente selecte la festivalurile europene din aceasta vara. 
 
Activa din anul 2008, KULTIKA (Romania) reuneste influente prog, doom si sludge, intr-o imbinare curajoasa ce nu se doreste a fi o reinventare a post metalului ci o materializare sonora a personalitatii si influentelor muzicienilor din componenta. 
 
Celelalte nume deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt: BEHEMOTH (Polonia) - varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, THE EXPLOITED (UK), legenda britanica a genului punk. Line-up-ul festivalului mai este completat de: BELPHEGOR (Austria), THE AGONIST (Canada), DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), ERYN NON DAE (Franta) si BORN FROM PAIN (Olanda).
 
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
 
1 ianuarie 2014 – 13 iulie 2014: 130 lei
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei
 
Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.
 
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.


MAI MULTE DESPRE Dordeduh
Posted by Ruxia Sandru, at 16:48 |  March 06, 2014  | 0 Comentarii  | 2712 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest: SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), DORDEDUH (RO)) si KULTIKA (RO)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri