stiri rock

Noi formatii inscrise la MR Suport pentru Underground

Noi formatii inscrise la MR Suport pentru Underground

In Defience, Horrfy si Incipient sunt noile formatii inscrise la preselectia concursului Maximum Rock – Suport Pentru Underground. Numarul total al acestora a ajuns la 36 (Empty Dreams, Opus, Miezul Noptii, Aghast, SNAPJAW, Krepuskul, True Mind, Shadowsail, MG 42, Skullp, Nerv, Piatra, Shadowsong, eyeSEEred, X-plod, Keep Away, Amberskin, Apocalips, Blood Print, Illusion Of Control, Dool, Almador, Rava, Antidot, Tarantula, Integro, In Efect, Graven, First, A.L.E. Rock House, Spiritual Ravishment, Respect, Cover, In Defience, Horrify, Incipient), fiind astfel cel mai important festival concurs pentru promovarea muzicii rock undergrund. Putine ore ne mai despart pana cand juriul va putea delibera pentru a alege formatiile ce vor participa la concursul final de pe data de 25 octombrie de la Irish & Music Pub din Cluj-Napoca. Puteti asculta si comenta (constructive) atat noile formatii cat si celelalte aici

Juriul care va selecta formatiile ce vor participa in finala concursului este format din:
Teo Peter Jr. - Altar / bas
Olimp Boros - manager / Oli Management
Sipos Attila - Hazard / tobe (sponsor)
Radu Vasile Moldovan - Dredd Studio (sponsor)
Nelu Brindusan - manager / Promusic Prod & Maximum Rock Magazin

Formatia Voice Of Silence va sustine un recital in cadrul festivalului concurs Maximum Rock-Suport Pentru Underground.
Clujenii vor prezenta cel mai nou album "The Human Saga", intr-o formula care il va include pe noul clapar ce il va inlocui pe Feri, plecat pentru o perioada in S.U.A.

Reamintim ca editia a II-a a festivalului concurs “Maximum Rock -Suport Pentru Underground” se va desfasura in data de 25 octombrie 2008, la Cluj-Napoca, in Irish & Music Pub, premiile constand in produse (statii de chitara, microfoane, chitari etc.) in valoare de peste 3000 euro.
Concursul este deschis tuturor formatiilor rock ce canta 100% live, indiferent daca au sau nu material audio editat de catre o casa de discuri, astfel, in perioada 10 iulie - 15 septembrie, formatiile interesate se pot inscrie la adresa maximumrock@promusicprod.ro. Pagina oficiala a evenimentului http://www.promusicprod.ro/mrfest.

Organizatori: Promusic Prod & Maximum Rock Magazin

Posted by at 00:00 |  September 12, 2008  | 0 Comentarii  | 3882 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Noi formatii inscrise la MR Suport pentru Underground

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri