stiri rock

Noi trupe, Regulamentul Oficial Rock City Open Air 2009

Noi trupe, Regulamentul Oficial Rock City Open Air 2009

Din data de 1 iulie, mai sunt 50 de zile pana la Rock City Open Air. Aflat la prima editie, RCOA aduna un numar record de trupe in recital (peste 100) si se anunta a fi cel mai mare festival de rock si metal in aer liber din Romania.
 
Pe cele doua scene mari vor concerta nume grele ale metalului international (Immortal, Amon Amath, Edguy, Overkill, Primordial, Mayhem, Sinner, Candelmass, Solitude Aeturnus, Macbeth, Lake Of Tears etc), dar si trupe din Romania.
Metal Masters, organizatorul evenimentului, anunta inca un val de formatii romanesti cu recitaluri confirmate la festival: Conflict Mental, ApocalipS, Cyborg, First Division, Heavy Duty, In Defiance, Krepuskul, Necrovile, NOX, Phaser, Piatra, Potential, Shadowsong, Tarantula, Vepres, Westfalia, Wisphering Woods.
Lista completa a trupelor este disponibila pe site-ul oficial al festivalului: www.rockcity.ro. De asemenea, pe site veti gasi harti de amenjare a locatiei, harti cu drumurile de acces, precum si alt tip de informatii.
 
Metal Masters isi doreste sa tina la curent publicul cu toate demersurile pe care le face, prin intermediul rockcity.ro.
 
Pe site veti gasi, REGULAMENTUL OFICIAL care raspunde la multe intrebari comunicate organizatorilor prin diferite mijloace (e-mail-uri, forumuri, guestbook, mass media). Spicuim din regulament:
·   Teritoriul festivalului este compus din zona de campare, zona de parcare si zona de concerte.
·   Pentru evitarea oricaror neplaceri va rugam sa va procurati biletul sau abonamentul numai de la distribuitorii autorizati – Eventim.ro.
·    Abonamentul este valabil incepand cu 18 august 2009, ora 10.00, pana pe 25 august 2009, ora 8.00.
·    Biletul de o zi este valabil 24 de ore, incepand cu ziua inscrisa, ora 06.00, pana a doua zi, ora 8.00.
·    Introducerea de obiecte din sticla sau alte obiecte periculoase, cutite cu lama mai mare de 8 cm, alte obiecte taioase, spray-uri paralizante, arme albe este interzisa!
·    Este interzisa introducerea de bauturi alcoolice si non-alcoolice in zona de campare si zona de concerte.
·    Este interzisa introducerea de produse alimentare in zona de concerte. In zona de campare, produsele alimentare sunt permise in cantitati limitate.
·    Accesul autovehiculelor, autocaravanelor, autovehiculelor cu rulote pe teritoriul festivalului este permis numai in zona de parcare.
·    Accesul cu animale de companie nu este permis in zona de concerte si zona de campare.
·    Accesul persoanelor sub 18 ani este permis numai daca acestea sunt insotite de persoane majore.
·    Evenimentul va avea loc indiferent de conditiile meteorologice.
Regulamentul complet este disponibil aici: http://www.rockcity.ro/regulament-oficial.

Posted by Metal Masters, at 00:00 |  June 30, 2009  | 4 Comentarii  | 4395 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Noi trupe, Regulamentul Oficial Rock City Open Air 2009

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri