stiri rock

Oferta muzicala Peninsula se imbogateste cu hardcore moldovenesc si rockabilly

Oferta muzicala Peninsula se imbogateste cu hardcore moldovenesc si rockabilly
Peninsula va fi anul acesta, din nou, festivalul tuturor gusturilor, deoarece oferta muzicală va include nu doar  hardcore moldovenesc sau blues, dar chiar şi rockabilly! Între 23 şi 26 august pe malul Mureşului – în vecinătatea Complexului Weekend din Târgu Mureş – toţi peninsularii vor găsi propriul “concert al verii”. 

O supriză de proporţii o va reprezenta noul album semnat Zdob şi Zdub: Basta Mafia!, lansat în acest an. Piesele zdubilor au făcut deja înconjurul Europei, băieţii promovând melodiile noi pe care le cântă în engleză, cu abordarea unui stil puţin diferit faţă de albumele anterioare. Pe 23 august, la scena mare a Peninsulei aveţi ocazia să auziţi cum sună noul Zdob şi Zdub.  
 
Trupa de underground Travka cântă de 10 ani şi a reuşit să cucerească nenumărate premii, să lanseze două albume şi să facă istorie: cel de al doilea material discografic , „Vreau să simt Praga” a fost lansat, gratuit, pe internet în 2007. Băieţii vin la Peninsula 2012 pe 24 august! 
 
Un costum de calitate de la croitor, pâine proaspătă de la brutărie şi rockabilly de la Mystery Gang! – acesta e motto-ul trupei de rockabilly înfiinţată în 1998. Cu peste 1600 de concerte la activ, formaţia din Ungaria a demonstrat că ştie reţeta succesului, iar la Peninsula va aduce piesele de pe noul album în concertul din data de 24 august.  
 
O porţie delicioasă de blues vor primi peninsularii pe 26 august, din partea lui Marcian Petrescu – cotat drept cel mai bun muzician de blues din România – şi Trenul de Noapte. Trupa a pregătit pentru Peninsula un show exploziv în care va îmbina blues-ul cu elemente de rock, country, funk şi latino. Cu ocazia acestui concert vor prezenta şi noul album "desCÂNTECE DE BLUES".  
 
Printre artiştii care vor concerta între 23 şi 26 august la Festivalul Peninsula se numără Children of Bodom, New Model Army, Netsky, Dirtyphonics, ATB, Babylon Circus şi N.O.H.A. 
Festivalul Peninsula este susţinut de Ciuc, Borsec, Orange, Pepsi, partener media principal fiind Rock FM.
Cele mai proaspete informaţii despre cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula le puteţi găsi şi anul acesta pe pagina oficială www.peninsula.ro, precum şi pe pagina de Facebook a evenimentului. 
 
Biletele pentru Peninsula 2012 au fost puse în vânzare în reţeaua de magazine Eventim şi pe www.eventim.ro. Până pe 1 august costul unui abonament este de 100 de lei şi a unui bilet de o zi 40 de lei, iar după această dată, respectiv în timpul desfăşurării evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei.  
 
Festivalul Peninsula 2012 va avea loc între 23 şi 26 august pe malul Mureşului, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend din Târgu Mureş. 
 


MAI MULTE DESPRE Children of Bodom, Travka, Zdob Si Zdub
Posted by Dragos P., at 11:15 |  July 11, 2012  | 0 Comentarii  | 3989 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Oferta muzicala Peninsula se imbogateste cu hardcore moldovenesc si rockabilly

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri