stiri rock

Opeth lanseaza The Candlelight Years:

Opeth lanseaza The Candlelight Years:

In data de 13 iulie va fi lansat in Europa box set-ul The Candlelight Years, box set ce include primele trei albume de studio semnate de grupul suedez Opeth. De asemenea pe acest material vor include ca bonus piesele Into The Frost of Winter, Eternal Soul Torture, Circle of The Tyrant si Remember Tomorrow.

Orchid (1995):

01. In Mist She Was Standing
02. Under the Weeping Moon
03. Silhouette
04. Forest of October
05. The Twilight Is My Robe
06. Requiem
07. The Apostle in Triumph
08. Into The Frost of Winter

Morningrise (1996):

01. Advent
02. The Night and the Silent Water
03. Nectar
04. Black Rose Immortal
05. To Bid You Farewell
06. Eternal Soul Torture

My Arms, Your Hearse (1998):

01. Prologue
02. April Ethereal
03. When
04. Madrigal
05. The Amen Corner
06. Demon of the Fall
07. Credence
08. Karma
09. Epilogue
10. Circle of The Tyrant
11. Remember Tomorrow

Opeth vor lua parte la editia din acest an a festivalului Artmania ce va avea loc la Sibiu in perioada 17 - 19 iulie.

Posted by H., at 00:00 |  May 26, 2009  | 2 Comentarii  | 1896 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Opeth lanseaza The Candlelight Years:

  • Boxetul a fost lansat anul trecut in Japonia in exact acelasi format, mai putin bookletul care era in japoneza.

    1. Posted by Octavian | 26 Mai 2009 13:43
  • lol 13 iulie 2008 poate? am vazut asta in magazine in anglia asta iarna

    2. Posted by prowler | 26 Mai 2009 14:25

Alte articole din Stiri