stiri rock

Orden Ogan isi dezvaluie pasiunea pentru povestile horror prin noul disc ”Ravenhead”

Orden Ogan isi dezvaluie pasiunea pentru povestile horror prin noul disc ”Ravenhead”
Formatia germana ORDEN OGAN a lansat pe data de 16 ianuarie 2015 noul album "Ravenhead" care a avut parte de o primire calduroasa atat din partea fanilor cat si a criticilor de specialitate! 
 
Cu ocazia aparitiei discului, care va avea parte de o prezentare oficiala in cadrul primului concert sustinut de Orden Ogan in Romania , in cadrul Romanian Rock Meeting 2015 (Blind Guardian, Dirty Shirt, to be announced), Maximum Rock Magazin a stat de vorba cu membrii trupei.
 
Acestia ne-au dezvaluit povestea din spatele "Ravenhead" si ne-au explicat semnificatia titlului. Se pare ca germanii sunt pasionati de povesti de groaza, deoarece discul vorbeste despre o abatie misterioasa, slujita de un ordin calugaresc numit "Ravenhead" , usor de recunoscut dupa mastile din oase de cioara pe care le poarta pe chip adeptii.
 
Mai mult, langa abatie exista un lac care este bantuit de stafia unei femei care salasluieste pe fundul acestuia si seduce barbati nevinovati, pe care ii duce la pierzanie. Acestia o vad pentru o clipa si, convinsi ca are nevoie de ajutor, pleaca in cautarea ei, doar pentru a-si gasi sfarsitul.
 
Ne putem lesne da seama ca avem de-a face cu un album complex nu doar din punct de vedere muzical, lucru cu care deja ne-a obisnuit trupa, ci si narativ!
 
Povestea completa a albumului poate fi citita dupa LINK, unde veti gasi un interviu cu membrii trupei. Va invitam sa preluati acest material pe site-ul d-voastra, mentionand sursa. 
 

Orden Ogan va canta pentru prima data in Romania pe data de 15 mai 2015, in cadrul Romanian Rock Meeting 2015, alaturi de Blind Guardian (headliner), Dirty Shirt si alte formatii care vor fi anuntate in curand. 
 
Vanzarile biletelor la evenimentul Romanian Rock Meeting merg foarte bine iar din cele 100 de bilete promotionale suplimentate, au ramas mai putin de 50!
Dupa ce acestea vor fi epuizate, se va trece la urmatoarea schema de pret, dupa cum poate fi vazut mai jos. 
 
Romanian Rock Meeting este la a treia editie si, in anii precedenti, a adus in Romania nume importante ale scenei internationale, ca Pain of Salvation (2011) si Apocalyptica (2012) . 2015 reprezinta anul comeback-ului Romanian Rock Meeting , care promite sa le ofere fanilor din tara, si nu numai, ocazia de a se intalni cu formatii iubite de fani si apreciate de criticii de specialitate.
 
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.
Bilet VIP - 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) - include: 
- acces eveniment
 
- acces warm up party eveniment*
- acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.
 
Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
 
- prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
- a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.
 
Bilete Normale:
 
  - 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 - Sold Out!
  - 78 lei (18 euro) - mai putin de 50 de bilete (disponibile si prin reteaua Eventim) Disponibile! 
 
 
- 87 lei (20 euro)  in perioada 01.02.2015 - 31.03.2015 Indisponibile momentan!
  - 95 lei in perioada 01.04. - 16.05.2015 Indisponibile momentan!
  - 110 lei in ziua evenimentului: 17.05.2015 Indisponibile momentan!
 
Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate. 

Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE Orden Ogan
Posted by Dragos P., at 17:34 |  February 10, 2015  | 0 Comentarii  | 2969 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Orden Ogan isi dezvaluie pasiunea pentru povestile horror prin noul disc ”Ravenhead”

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri