stiri rock

ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO - ultimele detalii

ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO - ultimele detalii

Au mai ramas 4 zile pana la Seara Apocaliptic Decadenta organizata de DonisArt si Kogaionon, concertul de pe 15 noiembrie aducand pe scena brasoveana, in premiera pentru Romania, trei trupe remarcabile: Ordo Rosarius Equilibrio, In Slaughter Natives si Cascadeur.

Ordo Rosarius Equilibrio va canta in formatie de 4, trupa anuntandu-ne in ultimul moment ca Rose-Marie nu va mai putea onora invitatia noastra. 

Mentionam ca accesul in Centrul Cultural Reduta se va face cu incepere de la orele 17.00, prima prestatie incepand cu orele 18.00. Cascadeur va fi proiectul care va deschide seara si va sustine un show de aproximativ 30 minute de Melodic Neo Folk. Cea de-a doua trupa va fi In Slaughter Natives, cu un recital de aproximativ 45 de minute de autentic Dark Industrial, evenimentul terminandu-se cu cca o ora de Apocaliptic Pop oferit de Ordo Rosarius Equilibrio. Vor exista si pauze de cca 15 minute intre concerte.

Cele 3 grupuri vin cu merchandising-ul propriu (tricouri, CD-uri, LP-uri), prezenti la Reduta fiind si cei de la BESTIAL, BEAUTY OF PAIN, MASK OF THE SLAVE, precum si casa de discuri bulgara CORVUS CORAX, alaturi de reprezentantii magazinului Goth Fashion GORGON, din aceeasi tara.

Biletele la eveniment se gasesc in locatiile deja cunoscute, mentionam insa ca se vor gasi la vanzare si in ziua evenimentului la Centrul Cultural Reduta.

Va asteptam!

Kogaionon & Donisart
www.kogaionon.com
www.donisart.ro



MAI MULTE DESPRE Ordo Rosarius Equilibrio
Posted by at 00:00 |  November 12, 2008  | 0 Comentarii  | 2322 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO - ultimele detalii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri