stiri rock

PANTERA pregateste un nou videoclip

PANTERA pregateste un nou videoclip
Defunctul grup Pantera va lansa in luna aprilie a acestui an un nou videoclip. Piesa aleasa de trupa poarta numele Piss si figureaza ca bonus pe editia aniversara a albumului Vulgar Display of Power, material ce este prevazut a fi lansat in data de 15 mai 2012. Premiera videoclipului va avea loc in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Golden Gods ce va avea loc in data de 11 aprilie 2012 in clubul Nokia din Los Angeles, CA, SUA.

Chitaristul Dimebag Darrell a fost impuscat si s-a stins din viata in data de 8 decembrie 2004, in timpul concertului pe care il sustinea alaturi de Damageplan in Alrosa Villa din Columbus, Ohio, SUA. Dimebag avea 38 de ani.

Ultimul album de studio al trupei poarta numele Reinventing the Steel si a fost lansat in data de 14 martie 2000 prin intermediul casei de discuri EastWest. Discul a fost produs de Dimebag Darrell si Vinnie Paul alaturi de producatorul Sterling Winfield (Mercyful Fate, King Diamond, Absu). Mai jos puteti vedea videoclipul piesei Revolution Is My Name ce figureaza pe acest album:

 


MAI MULTE DESPRE Pantera
Posted by H., at 15:16 |  March 16, 2012  | 0 Comentarii  | 2474 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PANTERA pregateste un nou videoclip

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri