stiri rock

PAUL DI'ANNO va sustine alte doua concerte in Romania

PAUL DI'ANNO va sustine alte doua concerte in Romania

Paul Di’Anno va poposi in Romania pentru doua concerte: 19 noiembrie la Bucuresti si 20 noiembrie la Cluj-Napoca, in Irish & Music Pub. Aceste concerte fac parte din turneul mondial ce cuprinde aproape 30 de tari, printre care: Japonia, Mexic, Brazilia, Australia, Germania, Spania, Norvegia, Romania, Irlanda si multe altele.

Artistul va prezenta atat piesele de rezistenta care l-au facut celebru alaturi de Iron Maiden dintre care reamintim: Running Free, Phantom of the Opera, Transylvania, Iron Maiden, Killers, cat si altele mai noi care au fost incluse pe albumele alaturi de formatiile cu care acesta a mai cantat.

Invitati sa deschida concertele din Romania sunt norvegienii de la Thunderbolt, formatia care a deschis si pentru concertul King Diamond de la Bucuresti din 2006.

Paul Di’Anno este primul solist vocal a celebrei formatii Iron Maiden. Activitatea acestuia alaturi de britanici s-a desfasurat in perioada 1978 -1981, perioada in care a compus printre altele cunoscutele piese Running Free, Phantom of the Opera, Transylvania, Iron Maiden, Killers.

http://www.promusicprod.ro/pauldianno

www.pauldianno.com
www.myspace.com/diannothebeast

 

Primul concert in Romania al lui Paul Di'Anno va avea loc in 23 august, in cadrul festivalului Rock City Open Air, care se va desfasura in perioada 20 - 23 august, langa Fetesti.



MAI MULTE DESPRE Paul Di'Anno
Posted by Ella, at 00:00 |  June 25, 2009  | 0 Comentarii  | 3095 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PAUL DI'ANNO va sustine alte doua concerte in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri