stiri rock

Peninsula 2013 va avea loc in Cluj-Napoca

Peninsula 2013 va avea loc in Cluj-Napoca
Festivalul Peninsula se va organiza anul acesta în Cluj-Napoca. Locaţia în care va avea loc ediţia cu numărul 11 este Valea Gârbăului, un loc în mijlocul naturii care oferă un spaţiu ideal concertelor, petrecerilor şi evenimentelor culturale marca Peninsula. Perioada de desfăşurare a festivalului va fi 18 – 21 iulie. 
 
Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă, la Primăria Cluj-Napoca, unde organizatorii Festivalului Peninsula au semnat şi un protocol de colaborare cu municipalitatea. 
 
"Motivul pentru care am luat această decizie grea, şi anume de a muta festivalul la Cluj-Napoca, este legat de planurile noastre de viitor. Ne-am dorit să asigurăm viitorul evenimentului şi am găsit în autorităţile locale de aici un partener dispus să construiască alături de noi, să ne pună la dispoziţie o locaţie perfectă pentru a dezvola Peninsula într-unul din cele mai importante festivaluri din Europa de Est. Doresc să le mulţumesc fanilor care s-au mobilizat în această perioadă pe internet, este încă un semnal că festivalul pe care îl organizăm este nu doar foarte cunoscut, dar şi foarte iubit. Totodată, vreau să îi asigur că Peninsula 2013 va depăşi toate aşteptările şi va arăta şi celui mai sceptic dintre ei că am ales calea corectă pentru viitorul celui mai mare festival din România" – a declarat directorul Festivalului Peninsula, Bodor Laszlo. 

Sursa: Peninsula
 
Posted by Dragos P., at 17:15 |  January 31, 2013  | 0 Comentarii  | 1900 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Peninsula 2013 va avea loc in Cluj-Napoca

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri