stiri rock

Peninsula: preţ neschimbat, artişti noi

Peninsula: preţ neschimbat, artişti noi
În ciuda majorării cu 5 procente a TVA-ului, începând cu data de 1 iulie, preţul biletelor la Festivalul Peninsula a rămas neschimbat: un abonament valabil pe toată perioada evenimentului costă 199 de lei, iar un bilet de o zi, 80 de lei. Tichetele pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim şi pe site-ul www.eventim.ro. La faţa locului un abonament costă 240 de lei, iar biletul de o zi, 100 de lei. 

O altă veste bună este că oferta muzicală a festivalului se îmbogăţeşte cu noi artişti internaţionali şi autohtoni.
Trupa construită pe ritmuri de flamenco, breakbeat şi drum and bass N.O.H.A va susţine concertul de încheiere de la Terasa Kiss a Festivalului Peninsula, locaţia concertelor underground ale evenimentului. 
În cazul Noise of Human Art (în traducere liberă: zgomotele artei umane) nu este complexă doar înşiruirea de genuri muzicale pe care le înglobează: printre membrii găsim un clăpar din Köln, un saxofonist din Praga, un MC din New York şi o solistă din Spania. 

Artiştii, care se simt în largul lor atât în lumea muzicii electronice, cât şi în ceea acustică, se pricep la fabricarea de hituri şi iubesc România: clipul pentru cea mai cunoscută piesă a lor, Tu Cafe, a fost filmat lângă Timişoara. Noul album, Respect the Menu, al cărui turneu de prezentare include concertul de la Peninsula, e plin de hit-uri asemănătoare care vor putea fi ascultate live în ziua de 29 august la Terasa KISS. 

Cea mai iubită trupă de petrecere din Transilvania, Tündérground, va avea onoarea să încheie seria concertelor live de la Peninsula, cu un recital în Party Tent, care va începe duminică, după miezul nopţii. Stilul băieţilor, care nu au dezamăgit niciodată o mulţumime dornică de dans şi distracţie, este o combinaţie de liquid jazz, cu elemente de largă inspiraţie, fie că vorbim de folclor, riff-uri rock şi beat-uri de house. 

Festivalul Peninsula
, care se va desfăşura între 26 şi 29 august la Tîrgu Mureş, va reuni la această ediţie peste 70 de artişti care vor concerta la cele patru locaţii muzicale, printre ei numărându-se Korn, Tricky, Europe, Gorillaz Sound System, The Rasmus, Above & Beyond sau Fedde Le Grand.
Ultimele noutăţi despre festival le găsiţi pe site-ul nostru oficial  www.peninsula.ro .


MAI MULTE DESPRE Europe, Korn, Kumm, Phoenix, The Rasmus
Posted by Klawz, at 09:57 |  July 06, 2010  | 0 Comentarii  | 2400 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Peninsula: preţ neschimbat, artişti noi

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri