stiri rock

Podcast-ul 'I Have Seen The Future' prezentat de catre Marius Costache (Studio 148) si Costin Chioreanu (Twilight13media) disponibil online

Podcast-ul 'I Have Seen The Future' prezentat de catre Marius Costache (Studio 148) si Costin Chioreanu (Twilight13media) disponibil online
Podcast-ul realizat in data de 4 mai 2015 pentru Radio Control de catre producatorul Marius Costache de la Studio 148 si Costin Chioreanu (Twilight13media) poate fi ascultat integral mai jos:


Marius Costache:
01. Grails - Erosion Blues
02. Forest Swords - Friend You Will Never Learn
03. Emma Ruth Rundle - Haunted Houses
04. The Cure - Labyrinth
05. Skinny Puppy - Cult
06. Steve Von Till - Hallowed Ground
07. Marriages - Southern Eye
08. Rosetta - Hodoku / Compassion
09. Nightpray - How Many Days
10. Scott Kelly - I Don't Feel You Anymore
11. Tiny Vipers - Life On Earth

Costin Chioreanu:
01. Alexey Rybnikov - Flight With the Cosmonaut
02. Voivod - Panorama
03. Blue Oyster Cult - Veteran of the Psychic Wars
04. King Diamond - A Mansion In Darkness
05. Jimmy Scott - Sycamore Trees
06. Thin Lizzy - Black Rose (live 2000)
07. Candlemass - Samarithan
08. Van Halen - Why Can't This Be Love
09. Townes Van Zandt - Waiting Around To Die
10. Angelo Badalamenti - The Bookhouse Boys
11. Ulver - Waltz of king Karl
12. Angst Skvadron - Beyond Andromeda
13. Dissection - Soulreaper
14. Ennio Morricone - Intimamente

Piesele alese de catre Costin Chioreanu reprezinta o influenta pentru noul disc al trupei Bloodway. Formatia v-a concerta in data de 9 mai 2015 cu incepere de la ora 20:00 in clubul Question Mark din capitala. Pe data de 9 mai va avea loc in clubul Question Mark, din Bucuresti, un eveniment dublu:

De la ora 20:00 vor urca pe scena Bloodway pentru prima, dupa 4 luni de absenta, timp in care acestia s-au dedicat lucrului la noul material de studio. Sub numele de Escape From The Studio Show cei trei muzicieni vor prezenta atat piese vechi cat si piese noi, in premiera.

Pretul biletului pentru concert este de 15 lei si se va putea procura direct la locatie. Banii adunati astfel vor acoperi o mica parte din cheltuielile de studio, facute de trupa in vederea inregistrarii noului disc.

Dupa ora 21:00 intrarea este libera si sunteti invitati la lansarea de carte a lui Costin Chioreanu - o editie de lux, printata in Finlanda de catre Svart Records, in conditii tipografice de exceptie. Cartea contine o selectie de lucrari ale artistului imbinate cu scurte povesti ilustrate cu materiale nepublicate pana in prezent.

Cartea contine 164 pagini plus hardcover si prezinta 126 de lucrari. Numai in cadrul lansarii de pe data de 9 mai, cartea va fi disponibila la un pret promotional de 50 de lei, urmand ca ulterior aceasta sa fie de gasit la distribuitorii autohtoni la un pret mai ridicat.

Cei care vor sa extinda petrecerea pana tarziu in noapte, vor avea parte de o rockoteca, unde muzica va fi pusa de acelasi Costin Chioreanu.


MAI MULTE DESPRE Bloodway
Posted by H., at 23:28 |  May 06, 2015  | 0 Comentarii  | 3316 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Podcast-ul 'I Have Seen The Future' prezentat de catre Marius Costache (Studio 148) si Costin Chioreanu (Twilight13media) disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri