stiri rock

Premieră video Crippled Black Phoenix – ‘Scared and Alone’

Premieră video Crippled Black Phoenix – ‘Scared and Alone’
 Astăzi vă oferim premiera primului videoclip al unei piese de pe capodopera semnată de Crippled Black Phoenix, „Bronze”, adică al şaselea album de studio al britanicilor, ce a fost lansat pe 4 noiembrie la casa de discuri Season of Mist. 


Acest clip animat ce ilustrează piesa „Scared and Alone” a fost creat de artistul romȃn Costin Chioreanu şi se concentrează asupra condiţiei medicale numită depresie, care este reprezentată prin metafora „cȃinelui negru” – un jargon menit să exprime noţiunea de depresie. 
 
Creierul trupei Crippled Black Phoenix, Justin Greaves a comentat acest videoclip spunȃnd următoarele: „Costin Chioreanu a creat un videoclip minunat. Animaţia lui se potriveşte atȃt de bine ȋncȃt e clar că vine de la cineva care ȋnţelege cu adevărat simţirile din spatele acestui cȃntec. Nu este un lucru uşor să te conectezi la aşa ceva, deci nu am altceva decȃt respect şi laude pentru Costin. ‘Scared and Alone’ spune foarte multe despre starea de a fi separat faţă de lumea exterioară şi de ceilalţi oameni atunci cȃnd ‘cȃinele negru’ muşcă. Depresia, anxietatea şi sănătatea mentală devin probleme mari, iar cȃnd cineva se exprimă cu privire la ele deschide o poartă pentru alţi oameni astfel ȋncȃt ei să se elibereze de lucrurile care stau ȋn mintea lor. Belinda a scris versurile şi, de asemenea a creat vocea pentru ‘Scared and Alone’ şi nu a avut nevoia de a i se da vreo direcţie. Ca de obicei, ea a luat titlul şi muzica şi a construit cele mai autentice şi cordiale cuvinte ȋntr-o formă poetică. Sunt profund satisfăcut de felul ȋn care s-au petrecut lucrurile, atȃt din punct de vedere sonic cȃt şi vizual.” 

La rȃndul lui, Costin spune partea sa din poveste: „Nicio fiinţă umană nu poate vreodată să scape ȋn totalitate de depresie, doar pentru că noi nu putem fi niciodată total fericiţi. Rădăcina acestei structuri de comportament bolnav este nevoia noastră de a spori ȋntotdeauna intensitatea plăcerilor din viaţa noastră – indiferent de subiect. Avem nevoie de mult, şi mai mult, sau cădem ȋntr-o gaură. Ȋn acest stadiu devenim foarte asemănători cu dependenţii de droguri. Această aviditate este amplificată de societate, care impune dorinţe asupra noastră şi, odată ce minţile noastre au fost antrenate să funcţioneze conform acestor parametri devine din ce ȋn ce mai greu să ne ȋntoarcem la ceva simplu, de care fie am uitat, fie n-am ştiut niciodată că există. Povestea ‘Scared and Alone’ aduce o imagine completă a acestei găuri larg deschise, o viziune interioară asupra unei vieţi ȋntregi din perspectiva unei persoane fără scăpare.
 
Ȋn legătură cu viitorul turneu Crippled Black Phoenix, Justin Greaves adaugă: „E ȋntotdeauna o aventură să pleci ȋn turneu… Dincolo de faptul că prezentăm noul nostru album, ceea ce ȋn mod particular reprezintă un bun motiv de a face asta. De data asta o să cȃntăm mai mult de pe materialele noi decȃt o facem de obicei, ceea ce spune ceva despre felul ȋn care noi percepem albumul ‘Bronze’. Suntem toţi foarte entuziasmaţi să cȃntăm aceste piese noi live. Schema este foarte atrăgătoare pentru mine, personal pentru că vom fi ȋn turneu cu Publicist UK şi The Devil’s Trade – a trebuit să muncim din greu ca să se ȋntȃmple asta. Cred că publicul nostru ȋi va aprecia pe oamenii aceştia, iar acest pachet va aduce tuturor o seară memorabilă. De-abia aştept să se ȋntȃmple asta şi ne vedem acolo!

Iată mai jos programul turneului european cu Crippled Black Phoenix, Publicist UK şi The Devil’s Trade ce urmează să ȋnceapă foarte curȃnd. 

08 decembrie ’16 – Manchester  (UK), Sound Control
09 decembrie ’16 – London (UK), Dome
10 decembrie ’16 – Nijmegen, (NL), Doornroosje
11 decembrie ’16 – Wiesbaden, (DE), Schlachthof
12 decembrie ’16 – Nürnberg (DE), Z-Bau
13 decembrie ’16 – Zürich (CH), Werk 21
14 decembrie ’16 – München (DE), Feierwerk, Kranhalle
15 decembrie ’16 – Budapest  (HU), Dürer Kert
16 decembrie ’16 – Wien (AT), Arena
17 decembrie ’16 – Tübingen (DE), Sudhaus
18 decembrie ’16 – Dresden (DE), Scheune
19 decembrie ’16 – Warszawa (PL), Progresja
20 decembrie ’16 – Berlin (DE), Lido
21 decembrie ’16 – Köln (DE), Underground
 
 
Sursa: Season of Mist


MAI MULTE DESPRE Crippled Black Phoenix
Posted by Gina S., at 19:33 |  December 07, 2016  | 0 Comentarii  | 3893 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Premieră video Crippled Black Phoenix – ‘Scared and Alone’

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri