stiri rock

PRIMAL FEAR: noi detalii despre albumul "New Religion"

PRIMAL FEAR: noi detalii despre albumul

Membrii Primal Fear au anuntat noi detalii despre viitorul lor album de studio New Religion (vezi coperta). Albumul, care marcheaza reintoarcerea in trupa a chitaristului Henny Wolter, va fi lansat pe 21 septembrie prin noua casa de discuri a formatiei, Frontiers Records.

Nemtii au inceput lucrul la disc in octombrie 2006, iar inregistrarile au fost facute in studiourile House Of Music cu Charlie Bauerfeind (Blind Guardian, Helloween, Rage, Saxon) ca inginer de sunet si coproducator si basistul Mat Sinner producator. Mixajele au fost facute la Galaxy Studio, in Belgia, cu inginerul Ronald Prent (Rammstein, Iron Maiden, Manowar). Sample-uri de pe album puteti downloada de aici.

Invitata pe album este Simone Simons de la Epica in duetul Everytime It Rains. Doua videoclipuri au fost filmate pentru piesele Fighting The Darkness si Sign Of Fear ce vor aparea si pe o editie limitata a albumului in digipak.

Primal Fear vor porni, dupa lansarea albumului, intr-un turneu american, inclusiv o aparitie la Progpower Festival. Tunerul se va continua in Europa unde vor canta alaturi de U.D.O.; in decembrie vor vizita Coreea si Japonia, iar la inceputul lui 2008, vor concerta in America de Sud, SUA si Canada.

Tracklist New Religion:

01. Sign Of Fear
02. Face The Emptiness
03. Everytime It Rains
04. New Religion
05. Fighting The Darkness:
    a) Fighting The Darkness
    b) The Darkness
    c) Reprise
06. Blood On Your Hands
07. The Curse Of Sharon
08. Too Much Time
09. Psycho
10. World On Fire
11. The Man (That I Don't Know)

 



MAI MULTE DESPRE Primal Fear
Posted by Mikix, at 00:00 |  July 03, 2007  | 3 Comentarii  | 5544 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PRIMAL FEAR: noi detalii despre albumul "New Religion"

  • Foarte tare, frate ! Propun sa-i ia in deschidere pe raza,psaihodrame, s.a.

    1. Posted by dan | 03 Iulie 2007 12:58
  • Suna bestial sampleurile. Ralf cel putin suna fantastic, mai bine ca niciodata, Halford cred ca e gelos. Se pregateste o noua bomba.

    2. Posted by JudasRising | 04 Iulie 2007 11:59
  • Per total un album bun,vocea si instrumentatia sunt la fel de bune ca pe precedentele..mai multe idei noi pe acest album si de asta poate parea putin mai slab.dupa parerea mea Primal Fear se tin inca sus.ar merita cel putin 9 albumul asta.

    3. Posted by Lemmy | 20 Septembrie 2007 14:47
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri