stiri rock

Primele filmari din cadrul turneului AMON AMARTH - AILD - SEPTICFLESH

Primele filmari din cadrul turneului AMON AMARTH - AILD - SEPTICFLESH
Amon Amarth, As I Lay Dying si Septicflesh au dat startul, cu dreptul, noului turneu european intitulat Surtur Rising Tour: primul concert s-a desfasurat cu casa inchisa la Stuttgard / Germania. Alte doua concerte din cadrul acestui turneu sunt Sold Out: cele de la Berlin si Leipzig.

Reamintim ca Amon Amarth va ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Promusic Events si revista Maximum Rock in cadrul turneului european Surtur Rising Tour. Evenimentul va avea la Arenele Romane din Bucuresti (intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) in ziua de sambata, 19 noiembrie 2011. Suedezii ii vor avea invitati in cadrul acestui turneu pe americanii de la As I Lay Dying si pe grecii de la Septicflesh. Mai multe amanunte pe: www.promusicprod.ro/amonamarth

Pana la data de 15 octombrie 2011 fanii formatiilor mai pot sa-si achizitioneze bilete la pretul de 87 lei. Dupa aceasta data biletele vor avea valoarea de 95 lei, urmand ca in ziua concertului valoarea lor sa fie de 110 lei.

Capacitatea maxima a cortului in care se desfasoara acest eveniment este de 2000 de persoane!

Cateva filmari din cadrul concertului de la Stuttgard / Germania se pot accesa mai jos:

 


Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE Amon Amarth, As I Lay Dying, SepticFlesh
Posted by Dragos P., at 14:29 |  October 13, 2011  | 0 Comentarii  | 3029 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Primele filmari din cadrul turneului AMON AMARTH - AILD - SEPTICFLESH

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri