stiri rock

PRIMORDIAL: coperta discului 'Where Greater Men Have Fallen' semnata de doi romani

PRIMORDIAL: coperta discului 'Where Greater Men Have Fallen' semnata de doi romani
Coperta noului disc Primordial, intitulat Where Greater Men Have Fallen este rezultatul colaborarii a doi romani, respectiv  designer-ul Costin Chioreanu si fotograful Miluta Flueras (http://www.miluta.ro/).

Despre colaborarea intre cei doi Costin a declarat:

"Desi proiectul grafic pentru Where Greater Men Have Fallen a cunoscut foarte multe etape, in cele din urma am decis impreuna cu trupa ca cea mai buna varianta ar fi sa folosim o fotografie pe care sa o prelucram. Stiam ca avem in tara destui fotografi talentati, asa ca o vreme am stat sa ma uit prin protofoliile lor. Ajungand sa cunosc atat de bine tema albumului si substraturile sale am decis ca cea mai potrivita imagine este aceasta, realizata de Miluta Flueras, fotograf care nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare. In interior sunt folosite si alte imagini surprinse de Miluta si prelucrate in acelasi stil cu lucrarea de fata, care au dat acel tip de solemnitate de care acest album avea nevoie."

Albumul va aparea pe data de 25 Noiembrie 2014 sub egida Metal Blade Records si se poate deja pre-comanda sub diverse variante, AICI.


Puteti urmari in premiera un lyric video realizat pentru piesa care si da titlul acestui album aici:

 

Sursa: Twilight13media


MAI MULTE DESPRE Primordial
Posted by H., at 12:08 |  October 01, 2014  | 0 Comentarii  | 2980 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PRIMORDIAL: coperta discului 'Where Greater Men Have Fallen' semnata de doi romani

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri