stiri rock

Program si informatii Underground Metal Resistance in Ageless Club

Program si informatii Underground Metal Resistance in Ageless Club
Astazi ,16 noiembrie, are loc prima editie Underground Metal Resistance in Ageless Club (Bucuresti, Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4). Evenimentul aduce lalolalta patru dintre trupele de metal extrem din Bucuresti - Spinecrusher, Apa Simbetii, Kistvaen si Akral Necrosis sub un nou concept ce isi propune sa readuca interesul publicului fata de valorile scenei autohtone si nu numai. Imediat dupa concert, publicul este invitat la petrecerea de metal extrem Dead by Dawn cu Octav Necrosis. Muzica aleasa pentru seara de 16 noiembrie se axeaza intr-o mare proportie pe trupe underground (special alese pentru ascultatorii avizati) de thrash, death, black si multe alte subgenuri ale metalului.   Pretul unui bilet este de 15 lei, iar programul serii este urmatorul:

19:00 - Acces public
19:30 - SpineCrusher
20:30 - Apa Simbetii
21:30 - Kistvaen
22:30 - Akral Necrosis
23:30 -  Dead by Dawn Extreme Metal Party

Organizatorii pregatesc de asemenea un concurs cu ocazia primei editii Underground Metal Resistance, premiul fiind un card ce ofera accesul la 5 evenimente Cavalleria Events. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti in timpul concertului.

Un fapt interesant este ca toate trupele sunt "inrudite" mai mult sau mai putin: Bony, noul vocal Spinecrusher, a cantat in trupa Snapjaw alaturi de Mishu, actualul bassist Akral Necrosis. Octav si Mishu de la Akral Necrosis au cantat in 2005 impreuna in trupa Intolerance. Stege de la Apa Simbetii a devenit recent vocal in cadrul trupei Kistvaen. Trupele Akral Necrosis si Kistvaen au un membru in comun - Alex (tobe), iar in trecut imparteau si acelasi bassist.

Accesul cu aparate foto si video este permis. Este interzis consumul de bauturi din afara clubului.

Transport: tramvai 1 si 19/ autobuzele 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statiile Tineretului si Eroii Revolutiei).

La acest concert vor exista standuri de merchandise Bestial Records si Romanian Thrash Metal Club.

Eveniment organizat de Cavalleria Events.

Sursa: Cavalleria Events



MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis, Kistvaen, Spinecrusher
Posted by H., at 13:15 |  November 16, 2012  | 0 Comentarii  | 3442 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Program si informatii Underground Metal Resistance in Ageless Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri