stiri rock

Programul concertului Batushka, Dimholt şi Downfall din Bucureşti

Programul concertului Batushka, Dimholt şi Downfall din Bucureşti
 Batushka va ajunge pentru prima oară ȋn Bucuresti, duminică, 12 februarie în club Quantic. Alături de polonezi, pe scena clubului bucureştean vor urca bulgarii de la Dimholt, care se întorc ȋn Romȃnia după concertul susţinut ȋn cadrul festivalului Rites of the Black Mass şi bucurestenii de la Downfall.

Programul evenimentului este următorul:
19:00 – acces public;
20:00 – 20:40 Downfall;
20:55 – 21:35 Dimholt
22:00 – … Batushka.

Pentru acest concert, biletele se găsesc în reţeaua iaBilet.ro, preţul unui bilet fiind 50 de lei ȋn pre-sale, valabil pȃnă pe data de 11 februarie, iar ȋn seara concertului, la intrarea ȋn club, un bilet va costa 55 de lei. 
 
Persoanele care au achiziţionat abonamente pentru Doom over Bucharest II sau bilete pentru ziua a doua a festivalului din data de 26 noiembrie 2016, vor beneficia de intrare gratuită la acest eveniment ȋn baza biletelor cumpărate pentru evenimentul respectiv. 

Polonezii de la Batushka vor ajunge pentru a treia oară în România, după concertele susţinute la Alba Iulia si Cluj Napoca. Aceştia se descriu ca o trupă de black metal cu influenţe doom şi post-metal. Deşi identitatea membrilor nu este cunoscută, zvonurile spun că aceştia fac parte din trupe cunoscute din scena poloneză. Albumul de debut, „Litourgiya” a fost lansat în 2015 şi a fost considerat unul dintre cele mai bune materiale ale anului, având parte de feedback pozitiv ȋn întreaga lume.
 
Posted by Gina S., at 13:11 |  February 07, 2017  | 0 Comentarii  | 2241 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Programul concertului Batushka, Dimholt şi Downfall din Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri