stiri rock

Programul concertului Satarial de sâmbătă implică peste patru ore de black metal

Programul concertului Satarial de sâmbătă implică peste patru ore de black metal
 Sâmbăta următoare, pe 26 mai are loc în Bucureşti, Fabrica, un eveniment black metal care aduce pe scenă patru formaţii inedite.
 
Satarial este capul de afiş, o formaţie adorată şi dispreţuită în acelaşi timp, totuşi unanim considerată o legendă în Rusia, care va ajunge pentru prima dată în România. În 30 de ani de activitate s-au consemnat pentru Satarial multe controverse, cu multe concerte interzise sau susţinute în biserici abandonate, ani petrecuţi la azilul de nebuni, cu acuzaţii nefondate de terorism, incendieri de biserici şi profanări de morminte. Cenzuraţi pe scenă sau defăimaţi la televizor, cei de la Satarial reprezintă poate singura formaţie de pagan folk black metal interzisă în propria ţară.
 
 
Invitaţi în cadrul acestui eveniment sunt cei de la Apa Sîmbetii, o trupă atât de apreciată de blackerii din ţară încât poate fi considerată,  fără ezitare, un cap de afiş al serii, alături de Satarial; în deschidere vor fi Kroppen, singura formaţie de metal extrem din Slatina şi Sâmbăta Morţilor,
proiect inedit de black metal mizantrop din Ploieşti, care urmează să debuteze live şi să lanseze un CD chiar în cadrul acestui concert.
 
 
Concertele se vor desfăşura după următorul program:
 
20.00– acces public;
20:30–21:05 Sâmbăta Morţilor;
21:20–22:00 Kroppen;
22:20–23:00 Apa Sîmbetii;
23:15–01:00 Satarial.
 
Biletele costă 30 de lei şi pot fi achiziţionate doar de la intrarea în club Fabrica, în seara concertului. Acest concert este non-profit, iar toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a formaţiei Satarial.
 
Sursa: Titus Constantinescu


MAI MULTE DESPRE Apa Simbetii, Kroppen, SATARIAL
Posted by Gina S., at 14:19 |  May 23, 2018  | 0 Comentarii  | 1939 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Programul concertului Satarial de sâmbătă implică peste patru ore de black metal

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri