stiri rock

Programul si detalii complete despre show-ul ARKTAU EOS la Bucuresti

Programul si detalii complete despre show-ul ARKTAU EOS la Bucuresti
Pe data de 20 Octombrie 2012, Invisible Guest Booking si Club Fabrica va invita la un eveniment special, ce va imbina arta vizuala, muzica, experimentul si ritualul.

Accesul publicului va fi permis incepand cu ora 19:00.

Incepand cu aceasta ora, cei interesati vor putea vizita expozitia The Five Phases of Ioh semanta Costin Chioreanu. Expozitia va contine 5 lucrari, inspirate de cele 5 piese ale noului album Arktau Eos. Lucrarile prezinta o tehnica mixta, ce imbina pictura cu colajul.

Pana la inceperea show-ului finlandezilor, cei prezenti vor putea vizita standul de merchandise, care va oferi, in premiera mondiala, la o luna inaintea lansarii pe piata, noul album Ioh-Maera in varianta de lux (digipack inclus in slipcase cu insertii de auriu). La acelasi stand, se vor putea gasi tricouri in serie extrem de limitata (doar 40 de bucati) cu design special dedicat acestui eveniment  si se vor gasi de cumparat doar in seara cu pricina.

La ora 21:00 trio-ul Finlandez Arktau Eos va urca pe scena din Fabrica si va prezenta live noul material de studio. Trupa este recunoscuta in cercuri selecte pentru prestatiile sale live halucinante si extrem de dark. Alaturi de finlandezi va pasi pe scena artistul roman Costin Chioreanu ce va picta, pe parcursul intregului show o noua lucrare, ce va materializa in imagine aura intregului eveniment.

 

Sursa: Twilight13media
Posted by H., at 10:37 |  October 19, 2012  | 0 Comentarii  | 2627 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Programul si detalii complete despre show-ul ARKTAU EOS la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri