stiri rock

Programul si regulamentul festivalului Ghost Gathering

Programul si regulamentul festivalului Ghost Gathering
 A doua ediţie a Ghost Gathering Fest îşi deschide porţile vineri, 12 iulie, în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău din Bucureşti.
 
Pentru ca accesul la eveniment să se desfăşoare fără probleme, organizatorii roagă publicul participant să respecte regulile de acces de mai jos, create pentru a le asigura confortul şi o experienţă minunată la festival.
 
Acces
 
La intrare, participanţii la Ghost Gathering Fest sunt obligaţi să prezinte bilet sau invitatie valabilă. Fiecare posesor de abonament sau invitaţie validă va primi o braţară de acces, pe care este obligat să o păstreze pe toata durata festivalului, accesul în zona de concert nefiind permis in absenţa acesteia.
Pentru accesul în perimetrul festivalului, se poate cere verificarea bagajelor, precum şi verificarea corporală sumară. Refuzul dumneavoastră poate duce la oprirea accesului în locaţie. 
 
Pentru orice sesizări privind personalul de securitate, sau dacă observaţi producerea unor nereguli, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon : +40727213197
 
Este interzis accesul cu:
- orice tip de arme sau obiecte contondente;
- orice tip de băuturi (alcoolice sau non-alcoolice);
- sticle;
- substanţe interzise prin lege, substante nocive, periculoase;
- conserve sau alte produse alimentare;
- artificii, bannere susţinute de beţe; 
- animale;
- motociclete;
 
În caz de vreme ploioasă, atât pentru siguranţa publicului, cât şi pentru a permite vizibilitatea celorlalţi spectatori către punctele de interes, vă rugăm să utilizaţi pelerinele de ploaie.
 
NU există restricţii la aparatele foto şi video.
 
Accesul în perimetrul festivalului se face pe baza biletului sau a invitaţiei valide şi a brăţărilor aferente, ce vor fi puse la dispoziţie de către organizatori la punctele de intrare. Brăţările nu sunt transmisibile şi nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a valabilităţii lor. Organizatorii nu răspund de pierderea, înstrăinarea sau ruperea brăţărilor primite la intrarea în locaţie, aceste lucruri atrăgând dupa sine interzicerea accesului la eveniment.
 
Restricţii de vârstă:
 
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au împlinit 14 ani până în ziua evenimentului, în prezenţa unui însoţitor legal. 
 
Program
 
Vineri, 12 iulie
 
15:30 – acces public
 
N.O.R.
Universe 217 acustic
FusionCore
C.O.D.
Kistvaen
Eye of Solitude
Celelalte Cuvinte
 
Sâmbătă, 13 iulie
 
14:30 – acces public 
“Tabloul” – teatru
Larrnakh
The 13th Sun
Hteththemeth
Universe 217
Kayno Yesno Slonce
Chaostar
 
Pentru informaţii legate de locaţia festivalului, Gradină Japoneză din parcul Herăstrău, puteţi accesa link-ul de mai jos, care conţine o hartă interactivă a zonei. 
 
 
Cea mai simplă metodă de acces este prin intrarea parcului dinspre Arcul de Triumf. Accesul în Gradina Japoneză se va face pe singura poartă principală.
 
După ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu ediţia din 2013 - Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Păstrând în acelaşi timp specificul de „artă în natură”, noua locaţie a evenimentului este frumoasa Grădină Japoneză, din cel mai mare parc natural din ţară, Parcul Herăstrău.
Evenimentul îşi păstrează misiunea de a lăsa exprimarea artistică şi natura să se contopească, oferind publicului alternativa unui week-end experimental, îmbogăţit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua ediţie a festivalului reuneşte cei mai valoroşi artişti din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal.
Evenimentul este organizat de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida  programului “Artă contra drog” şi Cavalleria Events.
Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro. 
 


MAI MULTE DESPRE Celelalte Cuvinte, Chaostar, Eye of Solitude, Kistvaen
Posted by Dragos P., at 15:24 |  July 09, 2013  | 0 Comentarii  | 2909 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Programul si regulamentul festivalului Ghost Gathering

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri