stiri rock

Promotia pentru concertul SEMNAL M continua

Promotia pentru concertul SEMNAL M continua
 
Promotia pentru concertul SEMNAL M din Hard Rock Cafe continua: pentru intalnirea cu legenda rockului transilvan, se pot cumpăra bilete la preturi speciale:
 
VIP - 80 lei – poster, intalnire & poza* cu artistul 
Categoria I - 50 lei  – loc in fata scenei 
Categoria II - 30 lei  – loc in sala 

 
Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete.
 
 
Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.
 
* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto. 
 
 
SEMNAL M ajunge, in premiera, pe scena din Hard Rock Cafe, pe 15 martie 2013. Din programul serii nu vor lipsi slagare ce au incantat generatii intregi, precum “La fereastra ta,” “Spune-mi cine esti,” “O roata de foc” sau “Povesti la gura sobei.”
 
La inceputul anilor “80 SEMNAL M a adus in muzica autohtona un suflu proaspat, un sound deosebit si o atitudine electrizanta. Aceste elemente au definit identitatea formatiei, iar SEMNAL M a patruns in circuitul numelor simbol, care atrageau in salile de spectacole mii de oamenii si faceau ca aerul sa vibreze la fiecare concert.
                              
Chiar in perioada de inceput trupa si-a inscris in portofoliu o performanta notabila: piesa “Moara” a ajuns pana pe locul 4 in topul BBC pentru Europa de Est, fapt ce a fost semnalat si de catre Radio Europa Libera.
 
Posted by Ruxia Sandru, at 11:59 |  March 07, 2013  | 0 Comentarii  | 1469 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Promotia pentru concertul SEMNAL M continua

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri