stiri rock

Psycho Symphony pe aceeasi scena cu Quo Vadis la Cluj

Psycho Symphony pe aceeasi scena cu Quo Vadis la Cluj

Psycho Symphony a acceptat invitatia organizatorilor de a sustine un recital in data de 7 aprilie 2009, la Cluj-Napoca, in Irish & Music Pub, intr-un concert in care headliner vor fi canadienii de la Quo Vadis.
Cunoscuta drept una dintre cele mai excentrice formatii ale scenei metal din Romania, Psycho Symphony si-a inceput activitatea in 1992, in toti acesti ani bucurandu-se de o componenta stabila. Muzica trupei sugereaza afinitati sonore cu tehno metal-ul unor grupuri precum Mekong Delta, Cynic sau Psychotic Waltz, dar si cu rock-ul progressive. In conditiile in care au atins maximul posibil prin raportare la scena autohtona, dar si pe fondul degenerarii situatiei rock-ului underground in Romania, dupa 1997 Psycho Symphony se orienteaza catre „afara”. In 2002, trupa revine in atentia publicului din Romania prin participarea la prima editie a festivalului Maximum Rock din Cluj-Napoca, urmand numeroase alte concerte si participari la festivaluri autohtone.
Practicand o muzica neconventionala, dezvoltata pe baza unor structuri abstracte, dificil receptabile la prime auditii, trupa continua sa existe, sa evolueze si, chiar daca in Romania actuala are putine sanse de editare a unui nou material discografic, cei patru membrii repeta asiduu, compun si se produc in concerte.

Psycho Symphony:
Emil Gherasim - chitara, voce
Gabor Gindele - baterie
Robert Gindele - bas
Attila Mogyoros - chitara

Discografie:
The Killing Look (demo) - 1996
Silent Fall -1997
Schizoid (demo) - 2002
www.myspace.com/psychosymphonyro
www.psychosymphony.ro

   Reamintim ca, in data de 7 aprilie 2009, Promusic Prod. si Maximum Rock Magazin organizeaza in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca, un concert extraordinar la care participa formatiile Quo Vadis ( Canada) si Psycho Symphony (Romania). Organizatorii sunt in discutie si cu alte formatii care ar putea intregii lista trupelor participante.

Alte amanunte: http://www.promusicprod.ro/quovadis



MAI MULTE DESPRE Psycho Symphony, Quo Vadis
Posted by at 00:00 |  February 10, 2009  | 0 Comentarii  | 3535 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Psycho Symphony pe aceeasi scena cu Quo Vadis la Cluj

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri