stiri rock

PYOGENESIS: videoclipul piesei 'Lifeless' disponibil online

PYOGENESIS: videoclipul piesei 'Lifeless' disponibil online
În urmă cu două săptămâni, grupul german făcea cunoscută publicului prima piesa de pe noul disc şi anume, Steam Paves Its Way prin intermediul unui videoclip, iar acum, Pyogenesis vine cu ceva şi mai nou, dar şi mai special. De data asta este un videoclip pentru cântecul Lifeless, o compoziție care beneficiază de mai multă melodicitate în comparație cu prima piesă. În timp ce marca stilistică plăsmuită de Pyogenesis de-a lungul anilor a rămas activă, apar noi influențe mai accentuate, cum ar fi ceva nuanțe similare cu ce se aude pe Draconian Times de la Paradise Lost, sau o abordare în maniera alternative-ului nou. Dar factorul cel mai evident ține de producția acestor piese, care se dovedeşte a fi total superioară materialelor anterioare.

Dacă videoclipul precedent era unul dintre cele mai obişnuite în rândul muzicii rock şi metal, cel care se asociază cu Lifeless expune o dramă în care pătrund câteva intervenții ironice, realizată exclusiv în maniera curentului steam-punk. Videoclipul a fost regizat de Peter Tokay, un nume foarte activ în domeniul video când vine vorba de producții comerciale şi clipuri pentru nume din scena muzicală germană sau americană.

Noul album Pyogenesis, A Century in the Curse of Time va fi lansat pe 14 august, la AFM Records. Videoclipul poate fi urmărit aici:

 


MAI MULTE DESPRE Pyogenesis
Posted by Gina S., at 17:47 |  August 05, 2015  | 0 Comentarii  | 2363 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PYOGENESIS: videoclipul piesei 'Lifeless' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri