stiri rock

RARES TOTU MIDLIFE CRISIS la POSADA ROCK

RARES TOTU MIDLIFE CRISIS la POSADA ROCK

Maine incepe la Campulung Muscel ediţia din acest an a Festivalului Posada Rock.
Line-up-ul evenimentului s-a imbogatit cu inca o formaţie: RAREŞ TOTU MIDLIFE CRISIS va evolua duminică, in recital. Bandul, ce ii are în componenţă pe Rareş Totu (chitară & voce), Sebi Joo- bass, Constantin Barbaselu-tobe, activeaza de la inceputul acestui an si abordeaza un blues rock cu accente de rock clasic. Rares Totu si Sebi Joo au cantat impreuna in grupul Midnight Express care a deschis concertul Deep Purple pe stadionul Cotroceni. 
 
 
Mijloace de transport Bucuresti – Campulung Muscel:
 
-         trenul, cu schimbare la Goleşti
-         autobuzul (compania Lucky Tour sau Montana ), plecare din autogara Militari
 
Festivalul se desfasoara, in perioada 7 – 9 septembrie, pe Stadionul Municipal, pentru harta click aici.
 
Festivalul concurs Posada Rock 2012 va avea loc in perioada 7 – 9 septembrie, la Campulung Muscel. La editia din acest an 18 trupe vor evolua in concurs, iar dupa lasarea intunericului scena va apartine formatiilor care vor sustine recitaluri. Programul complet al evenimentului se gaseste aici
 
Pretul unui bilet de o zi este de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival costa 40 lei. Biletele se gasesc in magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Flanco, Unirea Shopping Center (intrarea de langa McDonald’s) sau online pe: Eventim, My Ticket, Biletoo si BLT.
 
 
 
 
Posted by Ruxia Sandru, at 14:33 |  September 06, 2012  | 0 Comentarii  | 2057 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: RARES TOTU MIDLIFE CRISIS la POSADA ROCK

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri