stiri rock

RAVEN EYE in deschidere la SLASH ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS

RAVEN EYE in deschidere la SLASH ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS
Formația Raven Eye va cânta în deschiderea unuia dintre cele mai așteptate concerte ale verii, Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators ce va avea loc pe data de 28 iunie în aer liber, la Arenele Romane.

Trio-ul britanic Raven Eye a luat ființă anul trecut când apreciatul chitarist rock și blues Oli Brown, cunoscut mai ales pentru activitatea sa solo, și-a unit forțele împreună cu basistul Aaron Spiers și toboșarul Kev Hickman. De atunci, formația a pus la punct un EP care va fi lansat în luna aprilie. EP-ul conține 5 piese și se remarcă mai ales prin fuziunea perfect creată între heavy și hard rock.

Trupa Raven Eye îi va însoți pe Slash, Myles și the Conspirators de-a lungul călătoriei europene, incluzând orașe precum Oslo, Viena, Geneva, Nice și, bineînțeles, București.

Slash, unul dintre cei mai buni și inovativi chitariști din istorie și fost membru marcant al trupei Guns N’Roses, se întoarce în România după concertul exploziv susținut în urmă cu mai bine de doi ani. Inclus de toate marile reviste precum Time, Rolling Stone sau NME în topul creatorilor celor mai tari solo-uri și riff-uri de chitară, având propriul său loc pe Rock’n’Roll Hall of Fame, chitaristul cu joben este un adevarat must see pentru iubitorii muzicii rock și nu numai.

Împreună cu Myles Kennedy și cu The Conspirators, Slash face o echipa imbatabilă la capitolul show live și oferă publicului nu doar un concert, ci o experiență de neuitat.

Arenele Romane vor răsuna pe ritmurile unor piese care au marcat istoria muzicii rock: Sweet Child O’Mine, Paradise City, Patience, Civil War, dar și a unor piese noi care au fost la fel de bine primite de fani și de critici: Anastacia, You’re a Lie și multe altele. La fel ca și în 2013, concertul Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators este prezentat de Phoenix Entertainment.

Biletele „în picioare” sunt limitate la 2600 din considerente de confort și siguranță și pot fi achiziționate la prețul de 180 de lei. Numărul acestora nu va fi suplimentat așa că recomandăm fanilor să își procure biletul din timp. Locurile din tribună sunt disponibile la prețurile de 120, 200 și 300 de lei, în funcție de sector.

Acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro
Sursa: Phoenix Entertainment


MAI MULTE DESPRE Slash
Posted by H., at 09:22 |  April 03, 2015  | 0 Comentarii  | 2766 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: RAVEN EYE in deschidere la SLASH ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri