stiri rock

REACTORY, CROSSBONE, DAMAGE CASE si DISTORTION concerteaza in Bucuresti

REACTORY, CROSSBONE, DAMAGE CASE si DISTORTION concerteaza in Bucuresti
Continuand seria evenimentelor underground thrash inceputa cu Virus (UK) si continuata cu Axecutor (BG), Romanian Thrash Metal Club va propune un nou eveniment de data aceasta fiind vorba de trupa germana Reactory, sambata 24 mai 2014 in Private Hell Club (Calea Grivitei nr. 91).

Influentata de trupe americane si europene thrash din anii '80, cantat rapid si agresiv, Reactory este una din multele trupe din noul val de thrash, cu o singură diferenta, spun ei: Reactory este thrash metal! Reactory a fost infintata in 2010 in Berlin cu un singur scop, pentru a sarbatori thrash metalul cat mai nealterat. Trupa a inregistrat un demo in acelasi an si a si avut parte de primele show-uri live. In vara anului 2012, EP-ul Killed by Thrash, a fost inregistrat si lansat de Slaney Records in ianuarie 2013. In iulie 2013, trupa incepe inregistrarile pentru  albumul High on Radiation, lansat de Iron Shield Records in februarie 2014.

 

Componenta:

Hänz Hazard ( voce )
Jerry Reactor ( chitara )
Jonny Master ( bass )
Atomic Dude ( tobe )

https://www.facebook.com/REACTORY
http://www.reactory-thrash.com/

Biletele costa 15 RON si vor fi disponibile la intrare, in seara evenimentului.

Pentru ca evenimentul este organizat intr-o zi de week-end ne putem permite sa prelungim distractia cu 3 trupe in deschidere,  acestea fiind:

Distortion - https://www.facebook.com/DistorsionBand    
Damage Case - https://www.facebook.com/DamageCaseBand
Crossbone - https://www.facebook.com/crossboneband

Craiova si Sibiu sunt celelalte doua orase ce vor gazdui acest eveniment. Datele sunt: 23.05.2014 Craiova Retro Pub (RO) si 25.05.2014 Sibiu Bohemian Flow (RO)

De asemenea va reamintim ca si in cadrul acestui eveniment puteti achizitiona abonamente pentru Romanian Thrash Metal Fest – Old Grave Fest 3rd Edition la pret promotional de doar 100 RON, eveniment ce va avea loc in club Fabrica in 10 si 11 octombrie 2014. Acest pret este valabil doar in seara concertului Reactory.

Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Crossbone
Posted by H., at 10:01 |  May 08, 2014  | 0 Comentarii  | 2253 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: REACTORY, CROSSBONE, DAMAGE CASE si DISTORTION concerteaza in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri