stiri rock

Recital special Steelborn la "Maximum Rock - Suport pentru Underground"

Recital special Steelborn la
 Pe data de 18 mai 2014 are loc, in Club Colectiv, finala concursului "Maximum Rock - Suport pentru Underground", in urma careia se vor alege castigatorii premiilor substantiale oferite de Guitar Shop. 
 
Intrarea la eveniment este libera iar formatiile care concureaza sunt Band for Rent - Cluj Napoca, OpenMind - Bucuresti, Onenightstand - Sibiu, Neutron - Bucuresti, Anemic Disco - Brasov, Times Of Need - Cluj Napoca si I'm The Trip - Sibiu. 
 
Un recital special va fi oferit de formatia Steelborn, care a castigat editia precedenta a competitiei! Intre timp, Steelborn si-a schimbat componenta, cooptand-o la voce pe talentata Maria Grosu si imbogatindu-si line-up-ul cu un clapar, pe numele sau Razvan Puscasu.
 
Formatia a intrat in studio pentru reeditarea pieselor vechi si planuieste si primul videoclip. Vor urma cateva melodii noi si un Turneu Aniversar, care sarbatoreste implinirea a 5 ani de cand Steelborn ne incanta. 
 
 
Trupa Steelborn ii are in componenta pe Maria Grosu – voce, Razvan Puscasu – clape, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bass si Catalin Gurau – tobe.
Pana la anuntarea datelor turneului, Steelborn ne va delecta cu show-ul special de pe 18 mai 2014, din Club Colectiv, si va inmana trofeul Maximum Rock - Suport pentru Underground, succesorilor.
 
Acestia vor fi evaluati de un juriu si de public, al carui vot conteaza in proportie de 50%! 

Sursa: Promusic Prod.
 


MAI MULTE DESPRE Steelborn
Posted by Dragos P., at 17:37 |  May 12, 2014  | 0 Comentarii  | 1239 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Recital special Steelborn la "Maximum Rock - Suport pentru Underground"

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri